• Hovedpartnere

    Partnere

Spartabloggen uke 14

Arbeidet mot neste sesong fortsetter. Hva har blitt gjort på Spartakontoret den siste uka? Les bloggen, så finner du det ut.

Det er fredag 9. april 2021 og ikke bare er det 81 år siden den fæleste dagen i norgeshistorien, men det er 10 år siden den herligste dagen i moderne Sparta-historie også!

Den gangen var det Stavanger Oilers som ble slått 3-0 her i Sarpsborgveien 10, og for en dag det var! Tusenvis av feststemte Sarpinger på torget i vår vakre by, kranene på Dickens var skrudd opp på full kapasitet. Ah minner!

NOK OM DET! Hva har vi gjort denne uka?

Jo banemannskapet har skrudd av bryteren i amfien, isen har blitt tatt og vi har vasket isreklamene slik at disse er klar til juli igjen. Og det kan vi være enige om: VI VIL HA HOCKEY!

Men før den tid så har vi masse nytt som vi gleder oss til å vise frem. Så her gjelder det å komme på jobb med arbeidsklærne på!


Vi har fått en ny Diamantpartner! FIRMAGAVER AS!

Jon Renè Kristoffersen og hans kompanjonger i Firmagaver AS har satt navnetrekket på en kontrakt som gjør de til DIAMANTPARTNER i Sparta. Vi kan ikke få sagt hvor glade vi er for tillitten, og vi gleder oss både til ny supporterkolleksjon og flere andre spennende varianter som vi diskuterer nå.

Skulle du eller ditt firma være nysgjerrige på hva FIRMAGAVER AS kan tilby deg eller din bedrift, sjekk www.firmagaver.no eller ta kontakt:

Rene: Tlf: +47 969 48 691 Mail: [email protected]

Sverre: Tlf +47 908 70 746 Mail: [email protected]

Svein-Inge: Tlf. +47 930 30 313 Mail: [email protected]

Her sitter guttæne klare til og hjelpe deg og din bedrift!

FIRMAGAVER AS ER #EnAvOss


PÅ vakre Alvim, midt i Sparta-land finner vi Andreas Grandahl og hans eminente COOP EXTRA butikk. Andreas og Jan Håkon har blitt enige om rammene og det er en glede og fortelle at COOP EXTRA ALVIM ER #EnAvOss også neste sesong!

Følg COOP EXTRA ALVIM på facebook for kanontilbud, konkurranser og oppdateringer HER

Vi er ekstremt glade for at både Andreas og Atle, med hver sin COOP EXTRA butikk er med på vår reise videre inn i neste sesong. Vi gleder oss til og kunne skape mer latter og godt samarbeid sammen!

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig så god helg!