• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Tirsdag Tir 13 August Aug

HVA ER EN AV OSS-FONDET?

Mer enn 3 poeng

Sparta Hockey ønsker å ta et stort sosialt ansvar.

I tillegg til å utvikle spillere fra barn og ungdom til eliteutøvere, skal klubben være et godt sted å vokse opp. De fleste vil ikke ende opp som profesjonelle spillere, men alle skal bli tilbudt en meningsfull og utviklende barne- og ungdomstid i klubben.

Alle skal bli tilbudt god fysisk fostring, og en god oppdragelse, med sunne krav og verdier. Vi har alle ansvaret for å være med å skape dette positive miljøet. En del av vår oppdragelse skal være at vi lærer å se og hjelpe mennesker som har vanskeligere utfordringer i livet enn oss.

SPARTA TIMEOUT

Vi ønsker å bidra med å være små lyspunkt for unge syke og deres familier. Vi vil prøve å skape en Timeout i hverdagene.

I 2019 etablerte vi Sparta Timout hvor våre spillere og ledere besøker syke barn og deres familier på Barne- og Ungdomsavdelingen på Sykehuset Østfold Kalnes.

Gjennom sesongen har vi en godt etablert besøksordning hvor tre av våre spillere besøker avdelingen hver endre eller tredje uke. Vi har med små gaver og prøver å gjøre det til en god opplevelse for alle. Vi er takknemlige hvis vi kan lyse opp hverdagen litt for unge syke som gjennomgår sine tøffeste dager.

Vi inviterer også våre spesielle gjester og deres familier til noen hjemmekamper. Gjestene får møte laget, hilse på spillerne og oppleve kampen.

Altså.. En Timeout fra tøffe dager på sykehuset.

SPARTAS JULAFTEN

På Julaften skal ingen være alene.

Derfor arrangerer vi julaften for de som trenger et sted å være, og noen å være sammen med.

Juleselskapet arrangeres i restauranten i Sparta Amfi klokken 16:00 til 21:00 på julaften. Vi serverer tradisjonell julemat og Spartanissen kommer selvfølgelig innom med julegaver til alle.

Spartanere vil, i samarbeid med frivillige og samarbeidspartnere, bidra til arrangementet med tilstedeværelse, julemat og julegaver. Blir det noen gaver til overs så blir disse gitt til Sykehuset Kalnes etter feiringen.

Alle er velkommen.

HOCKEY FOR ALLE

Vi ønsker oss en by der alle barn og unge som har lyst til å spille hockey, eller se topphockey, skal få mulighet til å være med.

Vi vil jobbe for å bryte ned barrierene som fører til at mange blir stående igjen på sidelinjen. Dette innebærer at de av byens innbyggere, som i dag av forskjellige grunner havner utenfor, skal på mulighet til å se topphockey og/eller spille selv. Uavhengig av bakgrunn, oppvekstvilkår og sosialøkonomiske forhold er alle «En av oss»!

Vi ønsker at flere får oppleve og prøve ut vårt samhold og fantastiske idrett. I samarbeid med våre partnere ønsker vi gjennom En av oss-fondet å gi bort et antall sesongkort til husholdninger i byen som sliter med å få endene til å møtes.

Vårt mål er at alle barn og ungdommer under 18 år, i de samme husholdningene skal inviteres til å være med på vår skøyte- og hockeyskole uten kostnader.

Vil du bidra til En Av Oss-Fondet?

EN AV OSS-FONDETS PUCKVEGG

KJØP EN PUCK!

Nå kan du som privatperson være med å bidra til at vi kan fortsette å glede de syke på barne- og ungdomsavdelingen på sykehuset, levere ett godt arrangement på julaften, jobbe med rekrutering av nye spillere og fortsette å inkludere alle i vårt miljø.

Ved å kjøpe en puck, som blir hengt godt synlig på vår nye puckvegg i hovedinngangen kan du bidra til at vi kan fortsette med dette i lang tid fremover.

Vi har delt opp puckene i sølv og gull:

Sølvpucken koster 500kr

Gullpucken koster 2500kr

På denne veggen er det plass til 268 sølv- og 164 gullpucker, og vi håper vi sammen skal klare å fylle hele veggen med skinnende sølv- og gullpucker, som bidrar til et varmere, mer inkluderende samfunn i Sarpsborg. Pucken merkes med ditt navn!