• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 15 - 2024

Sesongens første blogg: Vi forbereder oss til sesongen 2024/25!

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

Vi på kontoret er for lengst i gang med neste sesong. Aller helst skulle vi fortsatt vært i sesong, men vi lover her og nå at vi skal gjøre det vi kan, nemlig å skape masse baluba og god kok!

Vi er privilegerte her i Sarpsborgveien 10. Vi har ett nettverk av partnere som ikke har ordet «Nei» i sin munn. Vi skal sammen dra lasset og allerede nå, på neste års signerte avtaler har vi en økning på over 250.000 kroner. DET sier alt om hva Arbeiderklubben på Brevik betyr.

Vi møter mange smil og lysten på en lengre sesong er stor. Bedriftene er med, vi er fullada og vi skal sammen sørge for en fantastisk høst, vinter og vår sammen!

Tina planlegger sesongkortsalget sitt til privatmarkedet, Guttæne skal på stands rundt om i byen og starte opp sommertreninga, Pernille planlegger Golfturnering for nettverket og resten av det som kommer, så her blir det mye gøy 😊

--

I morgen kan du treffe Niklas Roest, Martin Grönberg, Magnus Nilsen, Simen Ahlsen og Marcus Fagerudd på BliMedDagen i Sarpsborghallen mellom 11:00-14:00.

Vi tar med aktiviteter, spillerkort, og god stemning, og en blid gjeng fra Skøyte- og hockeyskolen for å vise fram den flotte idretten vår for Sarpsborg!

Forhåpentligvis møter vi noen av morgendagens helter som starter på vår Skøyte- og hockeyskole neste sesong!

--

Årets draktauksjon er i sluttspurten!

Vi er inne i de siste dagene med Drakt- og kølleauksjon, og søndag 20:00 slår vi klubba i bordet!

Du finner kampbrukte hjemmedrakter, bortedrakter, oppvarmingsdrakter og køller fra sesongen 2023/24 i SpartaAppen nå!

HUSK Å LEGGE INN BUD FØR SØNDAG 20:00!

--

ADSEO ER #ENAVOSS!

Lokalisert på Fornebu i Bærum er ADSEO årets første nye partner.

Morten og Lars-Petter har vært innom landets eldste ishall og satt penn til papir.

Vi gleder oss stort til å samarbeide og utvikle oss- sammen med dere!

På hjemmesiden www.adseo.no kan vi la oss inspirere og drømme oss bort i alt som er viktig for vekst.

Vi tok en kjapp prat med Morten som kunne fortelle om hva ADSEO er:

OFFENSIVE! Vi skal være offensive og engasjerte i alt vi gjør. Vi skal alltid jage de optimale løsningene – til beste for kundene våre og tilfredsstillelse for oss selv. Vi skal ikke gi oss på tørre møkka. No limits! Og vi skal våge å bevege oss inn på ukjent territorium. Fordi vi er nysgjerrige av natur, det driver oss fremover og gjør oss enda dyktigere. Og lykkeligere!

RAUSE. Det skal være høyt under taket i Adseo. Vi skal tørre å ansette, og samarbeide med, folk som er annerledes (og til og med flinkere) enn oss. Vi skal dyrke mangfoldet. Fordi mangfold åpner sinnet og gir oss nye innfallsvinkler. Rausheten kommer også til syne i hvordan vi behandler hverandre og folka våre – det handler om frihet, ansvar og betingelser.

RAMPETE. Vi skal tørre å sette spørsmålstegn ved vedtatte sannheter. Ja, gjerne utfordre dem. Banne litt i kirka, om du vil. Det hører med til underdogstatusen. Men vi skal være rampete på den intelligente og sjarmerende måten. Ikke for å være rampete i seg selv, men fordi det av og til er på sin plass å si ifra. Det er mange nok som ikke nevner elefanten i rommet. Når vi sier rampete, er det i den positive betydningen av ordet. Vi kunne nesten like gjerne brukt ordet lekne, slik som vi ser det. Det handler om åpenhet. Og det handler om toleranse. Vi skal tåle litt. Det er lov å fleipe litt. Vi er ikke pingler, heller!

Sammen skal vi finne på masse gøy! Vi gleder oss!

--

CENTER REVISJON ER #ENAVOSS

Jon og Lars Petter er erkeblåe når det kommer til Sarpsborg 08 og Sparta. Vi er så glade for at dere er med oss to nye sesonger, og vi skal sørge for at vi skal ha masse gøy sammen 😊 Med et bredt spekter innenfor alt som har med kalkulator å gjøre, så er du helt sikker på at Jon og hans stab kan hjelpe deg med revisjonen.

Sjekk ut www.centerrevisjon.no for mer informasjon!

--

NORCOLOUR ER #ENAVOSS

På Løenveien i Høysand finner vi herrene Lars og Terje. Sammen skaper dem Norcolour og sammen er de også med på reisen videre. Sparta og Norcolour er regelrett som Egg og Bacon. Vi hører sammen!

Med fargekart på ene siden og Sparta på andre siden sørger vi for en fantastisk vinter for alle mann alle.

Med det tar vi helgen for denne gangen, også må vi passe på å komme med en henstilling til guttæne på Enenda: VINN I MORRA! HEIA DE BLÅ!

God helg, Sarpsborg!