• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 19 August Aug
Lørdag Lør 21 August Aug
Torsdag Tor 26 August Aug
Tirsdag Tir 31 August Aug
Torsdag Tor 2 September Sept
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
I dag 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov

Spartabloggen uke 22

FREDAGSSTEMNING I SARPSBORG! Det er fredag, gradestokken er over 20-tallet, og vi har fulgt ti spreke kællær på en tur fra Sparta Amfi til Hvaler!

#Fredagsbloggen er gitt til deg i samarbeid med www.naringsliv.no www.naringsliv.no er stolt partner av Fredagsbloggen!

Vi sto opp klokken 04:30 i dag, klare til dyst, her fikk vi utlevert en flunka ny Mustang Mach E, denne ble benyttet som følgebil for våre spreke gutter som skulle legge ut på en 4 mil lang gåtur. Tusen takk til SULLAND SARPSBORG for lånet!

Raymond Michalsen har vært på alerten med nok drikke og mat underveis, og heltene i oransje t-trøyer kom fram på hytta til Ingard Langsholt med godt humør og klare for kveldens festligheter kl 12:09, en time raskere enn i fjor. GODT JOBBA GUTTER! Se oppdateringer fra turen på story på instagram - men vær rask, dette forsvinner etter 24 timer!

Les mer om gåturen og Gåklubben 05:30 her!

Hva ellers har vi gjort denne uka?

Joda vi har hatt Christian Møller fra RAKKESTAD OPTIKK på besøk, og her ble vi enige om at RAKKESTAD OPTIKK passer svært godt på #EnAvOss-veggen. RAKKESTAD OPTIKK finner du i Storgata 14, midt i hjertet av Rakkestad, og har et bredt utvalg av briller, linser og alt som relevant til å se sylskarpt. Sjekk www.rakkestadoptikk.no for informasjon og inspirasjon!

Vi er så glade for at dere er #EnAvOss og gleder oss til og se dere på kamp!

--

Videre har vi svingt en tur opp i Fastingsvei 24 på Opsund, der fant vi Marius Andersen i MA-REGNSKAP AS, han er også klar for en ny sesong i vår gamle ishall i Sarpsborgveien 10.

Vi gleder oss enormt Marius! Skulle du undre på hva MA-REGNSKAP AS kan gjøre for deg og din bedrift, fort deg og ring: 45 41 50 78 eller send en mail til [email protected]

--

Så stakk innom våre gode venner i SØRLIE BYGG og blitt enige om en to-års avtale, dette er så gøy!

I usikre tider er det en sann fornøyelse at vi har partnere som klinær te og signerer for to sesonger!

SØRLIE BYGG tilbyr et bredt utvalg av alle typer lokaler. Fra kontor til lager. Terje Klavestad og hans medsammensvorne står parat for å hjelpe deg og din bedrift med akkurat ditt behov. På hjemmesiden www.sorliebygg.no finner du kontaktinformasjon til alle sammen i SØRLIE BYGG. Aleksander og Terje som er de to herremennene på hovedbildet i dagens blogg gleder seg enormt til en ny sesong her på Brevik, og vi er skjønt enige om at å være #EnAvOss det er en bra ting å være. Terje trekker frem Spartas B2B-nettverk som en grunnleggende faktor for videre engasjement, og vi blir utrolig glade for å høre at våre treff, gir resultater for partnerne våre!

--

Vi oppfordrer til fortsatt vippsing utover kvelden og helgen for å gi de ti tøffe gutta i Gåklubben 05:30 et velfortjent klapp på skulderen, og hjelpe de til å samle inn mest mulig midler til Barn og Ungdom, Sykehuset Østfold Kalnes. Pengene går uavkortet til de unge pasientene. Vippsnummer: 690144, eller kontonummer: 1030.10.65634

Da gjenstår det bare å ønske alle en strålende helg fra alle oss i katedralen på Brevik.