Bilde mangler
Presse

Akkreditering:
All nødvendig arbeidende presse skal på forhånd søke om akkreditering til våre arrangementer. Sparta Amfi har begrenset med presseplasser, så vi anbefaler å være tidlig ute med søknaden. På kamper med stor pågang forbeholder vi oss retten til å avvise søknader pga fullbooket pressetribune.

Vi har forhåndsakkreditering til alle våre arrangementer. Frist for akkreditering er 3 timer før kampstart. Vi godtar kun akkrediteringer fra arbeidende presse som skal levere nyheter, saker eller foto fra våre kamper. Pressefolk som ikke er på jobb før/under/etter kampen løser billett som vanlig.

Du akkrediterer deg ved å sende en mail til [email protected] hvor du oppgir din oppdragsgiver, og om du er fotograf eller skrivende presse, samt ditt telefonnummer. Angående freelancere vil vi kun godkjenne akkrediteringssøknader fra dere som har en (betalt) arbeidsgiver, dette pga plassutfordringer. 

Når søknaden er godkjent vil du få tilbakemelding via mail. 

Ankomst:
Arbeidende presse benytter seg av inngang på langsiden av hallen ved parkeringsplassen, opp ståltrappa nærmest fotballbanen. Når du ankommer Sparta Amfi utdeles pressebevis i inngangen. Det er ingen parkering ved hallen reservert presse, så vi henviser til de vanlige parkeringsfasilitene rundt hallen. På kamper med stor pågang forbeholder vi oss retten til å begrense antall akkrediteringer pr media, og henvise plasser etter egen prioritering.

Pressetribune:
De skrivende presseplassene i Sparta Amfi er over bortelagets spillerinngang. 

Det er etabert et område med bord, stoler, strømuttak og wifi. Passordet på presse-WiFi fås ved henvendelse til en pressevert.

Akkrediteringsbevis skal festes godt synlig, og beholdes på under hele arrangementet.Våre pressetribuner er forbeholdt akkreditert og arbeidende presse. Dersom du mister ditt akkrediteringsbevis må du omgående ta kontakt med presseansvarlig.

Dørene åpner en time før kampstart. Ønsker du inngang før dette ønsker vi at dette skrives i mail om forhåndsakkreditering.

Intervjuer i forbindelse med kamp:For intervjuer med laget etter kampen gjelder egne regler. Ta kontakt med manager Jan Hexeberg på telefon 908 27 160 for å avtale intervju. 

Pressehenvendelser:
Ta kontakt med presseansvarlig Leif Thore Mørk.[email protected]945 41 322

Vi ønsker arbeidende presse velkommen på kamp.

Grafisk profil

For informasjon om vår grafiske profil og for å få tilsendt logoer i ønsket format, kontakt Tina Scott på [email protected] eller telefon 407 84 538 . 

GENERALPARTNERE
PLATINAPARTNERE