• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Fire mil til fots for å bedre hverdagen til barn og ungdom på sykehuset

For andre året går gutta bak Gåklubben 05:30 fire mil fra Sparta Amfi til Hvaler og dette året går alle innsamlede penger til barn og ungdomsavdelingen på Kalnes.

Spartas En Av Oss-fondet består av tre prosjekter: • Timeout- Barn og ungdom på sykehuset Kalnes • Hockey for alle- alle skal få muligheten • Spartas julaften- ingen skal være alene

Mer utdypende om En Av Oss-fondet kan du lese på vår hjemmeside LES OGSÅ: Sparta tar større samfunnsansvar

I morgen er det andre året på rad at gåklubben 05:30 tar de drøye fire milene fra Sparta Amfi via Rolvsøy og Fredrikstad sentrum og helt til Hvaler. En gåtur på drøye fire mil som starter i morgen tidlig 05.30 hvor man kan følge guttas ferd på sosiale medier.

Følg gåklubbens arrangement på Facebook

Primus motor er Jan Hexeberg som er general manager for A-laget og var en av tre som også gikk fjorårets tur sammen med Per Øyvind Myhrene og Ingard Langsholt. De er også med i morgen tidlig og har i år fått med seg Frank Webjørnsen, Jan Erik Thoresen, Morten Larsen og Lars Erik Martinsen.

I tillegg har tre stykker innbetalt aksjonen 5000 kroner hver for å få lov til å gå. Stor takk til Jonas Høkeli - Lafinto, Hans Jacob Sandli – Fagprosjekt og Bjørn Magnussen - Borg Bierstube. Lagets viktigste mann blir servicemann Raymond Michalsen som bistår de ti med det de måtte trenge under den fire mil lange marsjen. Kjenner man Raymond rett disker han nok opp med både god mat og drikke til denne gjengen når man kommer fram til Hvaler.

I fjor da de gikk denne turen samlet man inn 70 000 kroner til Spartatæl!

Støtte til barn og ungdom ved barneavdelingen på Kalnes Underveis kan man bidra til å glede barn og ungdom ved sykehuset som trenger sårt en oppmuntring i en vanskelig hverdag for mange av dem. Barna og ungdommen på avdelingen ønsker seg:

  • Besøk av Spartas spillere på sykehuset med drakter, supporterutstyr og signerte køller.
  • Oppleve eliteseriekamper i Sparta Amfi inkludert noe å spise, og møte spillerne. -Gavekort på opplevelser i nærområdet som kafeteriaer, spisesteder og andre aktiviteter. -Små personlige gaver som biler, Paw Patrol, Peppa gris og dinosaurusfigurer. -Tegneserier, såpebobler og ballonger. -Fidgets som kube og sensory balls, samt powerbank.

STØTT BARNA PÅ SYKEHUSET*: Vipps 690144, eller bruk kontonummer 1030.10.65634 *Alle midler som blir samlet inn går uavkortet til dette. Følg med på våre sosiale medier for oppdateringer i morgen formiddag og man regner med å være framme på Hvaler rundt 13.