• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 19 August Aug
Lørdag Lør 21 August Aug
Torsdag Tor 26 August Aug
Tirsdag Tir 31 August Aug
Torsdag Tor 2 September Sept
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
I dag 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov

Fire mil til fots for å bedre hverdagen til barn og ungdom på sykehuset

For andre året går gutta bak Gåklubben 05:30 fire mil fra Sparta Amfi til Hvaler og dette året går alle innsamlede penger til barn og ungdomsavdelingen på Kalnes.

Spartas En Av Oss-fondet består av tre prosjekter: • Timeout- Barn og ungdom på sykehuset Kalnes • Hockey for alle- alle skal få muligheten • Spartas julaften- ingen skal være alene

Mer utdypende om En Av Oss-fondet kan du lese på vår hjemmeside LES OGSÅ: Sparta tar større samfunnsansvar

I morgen er det andre året på rad at gåklubben 05:30 tar de drøye fire milene fra Sparta Amfi via Rolvsøy og Fredrikstad sentrum og helt til Hvaler. En gåtur på drøye fire mil som starter i morgen tidlig 05.30 hvor man kan følge guttas ferd på sosiale medier.

Følg gåklubbens arrangement på Facebook

Primus motor er Jan Hexeberg som er general manager for A-laget og var en av tre som også gikk fjorårets tur sammen med Per Øyvind Myhrene og Ingard Langsholt. De er også med i morgen tidlig og har i år fått med seg Frank Webjørnsen, Jan Erik Thoresen, Morten Larsen og Lars Erik Martinsen.

I tillegg har tre stykker innbetalt aksjonen 5000 kroner hver for å få lov til å gå. Stor takk til Jonas Høkeli - Lafinto, Hans Jacob Sandli – Fagprosjekt og Bjørn Magnussen - Borg Bierstube. Lagets viktigste mann blir servicemann Raymond Michalsen som bistår de ti med det de måtte trenge under den fire mil lange marsjen. Kjenner man Raymond rett disker han nok opp med både god mat og drikke til denne gjengen når man kommer fram til Hvaler.

I fjor da de gikk denne turen samlet man inn 70 000 kroner til Spartatæl!

Støtte til barn og ungdom ved barneavdelingen på Kalnes Underveis kan man bidra til å glede barn og ungdom ved sykehuset som trenger sårt en oppmuntring i en vanskelig hverdag for mange av dem. Barna og ungdommen på avdelingen ønsker seg:

  • Besøk av Spartas spillere på sykehuset med drakter, supporterutstyr og signerte køller.
  • Oppleve eliteseriekamper i Sparta Amfi inkludert noe å spise, og møte spillerne. -Gavekort på opplevelser i nærområdet som kafeteriaer, spisesteder og andre aktiviteter. -Små personlige gaver som biler, Paw Patrol, Peppa gris og dinosaurusfigurer. -Tegneserier, såpebobler og ballonger. -Fidgets som kube og sensory balls, samt powerbank.

STØTT BARNA PÅ SYKEHUSET*: Vipps 690144, eller bruk kontonummer 1030.10.65634 *Alle midler som blir samlet inn går uavkortet til dette. Følg med på våre sosiale medier for oppdateringer i morgen formiddag og man regner med å være framme på Hvaler rundt 13.