• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Nye restriksjoner i Sparta Amfi!

Det har igjen kommet endringer på grunn av covid-19 som trer i kraft 9. desember. Dette vil i særlig grad påvirke publikum på kamparrangement i Sparta Amfi. Les om alle endringer her!

Vi trodde endelig vi var ferdig med begrensninger, kohorter, munnbind og 1-meter’n – men vår aktivitet faller inn under bestemmelsene for innendørs arrangement med faste tilviste plasser. Det maksimale antallet tilskuere på våre kamper kan max være 600, fordelt på tre kohorter á 200 personer, med to meter mellom kohortene.

Videre defineres det som tilstrekkelig avstand innen den enkelte kohort når arrangøren legger til rette for at publikum har minst ett ledig sete mellom seg på samme seterad fra de ankommer arrangementet. Personer fra samme husstand kan sette seg nærmere hverandre etter ankomst.

PUBLIKUM:

Beklageligvis vil restriksjonene få konsekvenser for publikum. Med et sesongkortsalg på det dobbelte av max antall tillatt tilskuere per dags dato, i tillegg til løssalg av billetter er det bare et mindretall som får plass på kamp. Dette beklager vi selvsagt på det sterkeste.

Vi går tilbake til å prioritere betalende sesongkortinnehavere. Disse vil få mulighet til å gå inn i appen og booke seg en plass i Kohort 1 & 2, med førstemann til mølla-prinsippet 48 timer før kampstart.

Du vil finne billettene som et arrangement i din app!

Kohort 3 er forbeholdt sesongkort VIP fra 48 timer før kampstart, der uavhentede billetter i kohort 3 vil bli lagt ut 24 timer før kamp for alle sesongkortinnehavere.

Kohort 1: Felt A+B – Kan bookes 48 timer før kampstart

Kohort 2: Felt C+D – Kan bookes 48 timer før kampstart

Kohort 3: Felt F+VIP – Sesongkort VIP har fortrinnsrett, resterende billetter kan bookes 24 timer før kampstart.

Har du sesongkort, men ikke Sparta-Appen? – Ta kontakt med Tina på [email protected] for å booke billett.

Har du flere sesongkort i appen?

Dersom du skal booke flere billetter til kampene med restriksjoner må du sende sesongkortet til vedkommende som skal være med deg i god tid før billettene slippes, så denne personen også får gått inn og booket sin plass. Det er max en billett per app-bruker, så husk å sende sesongkortene videre.

Publikum som har kjøpt enkeltbilletter eller har fribilletter får dessverre ikke plass i restriksjonsperioden. De som har kjøpt billett til de kommende kampene må ta kontakt på [email protected] for refusjon.

Sett på varsling! All kritisk informasjon formidles også gjennom pushvarsel eller sms, via appen vår. For at du skal motta denne informasjonen er det viktig at du tillater appen å sende deg dette. Det gjør du ved å gå inn på menyen i appen, "min side" og "vilkår" for deretter å godta både push og sms.

Generell informasjon

- Vi anmoder alle å bruke munnbind.

- Benytt Antibac som står ved alle innganger.

- Hold 1 meters avstand.

- Følg våre kampverters henvisning.

- Det må ikke krysses sperrebånd mellom kohortene.

- Føler du deg syk, hold deg hjemme!

- Ståtribuner skal ikke benyttes.

- Restauranten er stengt!

Presse: Kun forhåndsakkreditert arbeidende presse har adgang. Forespørsel om akkreditering sendes til [email protected]

Presse skal benytte egen inngang. Se hvor på bildet over.

IHK Sparta Sarpsborg: Så lenge restriksjonene varer har dessverre ikke aktive spillere/ledere i breddeavdelingen og juniorlagene adgang til arenaen.