VIKTIG INFORMASJON TIL PRESSEN

Velkommen til Sparta Amfi - Norges eldste ishall

Sparta Warriors er opptatt av at journalister og fotografer skal ha gode arbeidsforhold under deres besøk i Sparta Amfi. Alle spørsmål knyttet til ditt oppdrag i Sparta Amfi rettes til presseansvarlig på på e-post: presse@sparta.no  

Akkreditering

Forhåndsakkreditert presse vil ha fortrinnsrett på pressetribunen ved plassmangel. Alle søknader om akkreditering til Sparta Warriors' hjemmekamper rettes til presseansvarlig på e-post presse@sparta.no innen klokken 12.00 kampdagen. Frist for helgekamper er fredag klokken 12.00

BESØKSADRESSE: Sarpsborgveien 10
POSTADRESSE: Sarpsborgveien 10, 1701 Sarpsborg
GPS: 59.280736, 11.087319

Parkering

Sparta Warriors disponerer et begrenset antall parkeringsplasser for pressen. Er disse opptatt når du ankommer hallen, må du finne andre plasser i området.

Adgang og plassering

Ved ankomst Sparta Amfi må du henvende deg ved frikortinngangen på hallens nordre langside. Her vil du få utdelt nødvendig adgangstegn. Inne i hallen vil du få anvist plass på pressetribunen. Arbeidende presse har fortrinnsrett til plasser på denne tribunen. Pressetribunen ligger på motsatt side av der du går inn som presse. Du må ta til høyre når du kommer inn i hallen for å komme til pressetribunen.

Fasiliteter

Sparta Amfi har god plass til arbeidende presse, men det kan komme kamper hvor det må settes begrensninger på antall med plass på pressetribunen fra hver mediebedrift.

Det er trådløst nettverk med god båndbredde tilgjengelig for pressen. Kodelapper blir utdelt på pressetribunen. Vi har også et begrenset antall telefonlinjer som i første rekke er reservert radiokanalene som sender fra Sparta Amfi. Spørsmål om tilgang til tekniske løsninger på pressetribunen besvares av presseansvarlig.

Det er en enkel servering i den første pausen. Serveringen foregår i rommet bak hjemmelagets supportere. Det er enkel adgang fra pressetribunen og opp til rommet. I den andre pausen er det også muligheter for å varme seg på samme sted. Kaffe serveres også underveis på pressetribunen.

Etter kampslutt vil naturligvis pressetribunen være åpen for pressen.

Retningslinjer TV/Foto

Sparta Warriors' intervjuvegg skal brukes som bakgrunns kulisse under TV-intervjuer. Denne vil inntil videre være å finne ved nedgangen til bortelagets garderober rett under pressetribunen. Fotografer er henvist til å ta sine bilder langs vantene rundt i hallen, men de skal ikke være til sjenanse for publikum der de står. Det er rikelig med plass hvor fotografer kan stå uten å være til hinder for publikum.

Det er også mulighet til å plassere seg mellom spillerbåsene, men da må man stå der hele perioden! Hjelmer er påbudt her og slike kan lånes ved henvendelse til presseansvarlig på pressetribunen.  

Presseinformasjon

Lagoppstillinger og annet aktuelt vil bli gjort tilgjengelig for pressen i god tid før kampstart.

Presseansvarlig vil være behjelpelig med å formidle intervjuavtaler etter kampslutt for de som har behov for det. Spesielt hjemmelagets spillere og trenere er ettertraktet etter kampene i Sparta Amfi.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner