• Hovedpartnere

  Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Tirsdag Tir 13 August Aug
Hjemme
Sparta
SPA
Borte
Stjernen
STJ

Nå braker det løs med Østfold-derby i kvartfinaler!

Etter en lang og spennende sesong så endte Sparta på en fjerdeplass med 90 poeng og dermed en hjemmebanefordel. Nå er gutta klare for kvartfinaler som starter allerede i morgen fredag i Sparta Amfi.

Sparta og Stjernen har møttes flere ganger gjennom sesongen, og det siste møtet mellom lagene var den siste kampen for sesongen, som ble spilt i slutten av februar. Det var Stjernen som tok turen til Sparta Amfi, og begge lag hadde mye å spille for da det var lite poeng som skilte lagene i toppen. Det var ikke mye som skilte lagene i den første perioden, og ingen fikk pucken i mål før den første pausen. I midtperioden så var det Stjernen som tok ledelsen, og holdt den til den siste perioden skulle spilles. Det var gutta i blått som startet den siste perioden best, og utlignet tidlig. Det tok ikke lang tid før Stjernen tok ledelsen tilbake i Sparta Amfi, og Sparta ble nødt til å få pucken i mål før kampslutt. Når slutten nærmet seg så var det Sparta som fikk mye å juble får da de utlignet og sikret en ekstraomgang i Sparta Amfi.

I forlengingen så var det Sparta som fikk pucken i mål og sikret seier i sesongens siste kamp. Nå, kun noen få dager etter Østfold-derbyet så er det klart for en lang rekke med nye derbyer. Denne gangen er det ikke poeng de spiller om, men muligheten til å spille semifinale. Alle er klare for en spennende periode, og en spennende åpning på sluttspillet her i Sparta Amfi her på fredag. Pucken droppes fredag klokken 19:00 her i Sparta Amfi.

Medieguide for kvartfinale nr 1 finner du HER.

BILLETTINFO SLUTTSPILL 2023 FINNER DU I DENNE SAKEN!

Det er best av 7 kamper som gjelder, og hvor mange kamper som spilles avhenger av resultatene. Slik er oppsettet for kvartfinalene:

  1. kvartfinale: 3/3-2023: Sparta – Stjernen
  1. kvartfinale: 5/3-2023: Stjernen – Sparta
  1. kvartfinale: 7/3-2023: Sparta – Stjernen
  1. kvartfinale: 9/3-2023: Stjernen – Sparta
 • Eventuelt 5. kvartfinale: 11/3-2023: Sparta – Stjernen
 • Eventuelt 6. kvartfinale: 13/3-2023: Stjernen – Sparta
 • Eventuelt 7. kvartfinale: 15/3-2023: Sparta – Stjernen