Sparta
SPA

Kontrollert på løkka!

Årets første match endte i en kontrollert og grei 4-0 seier mot Grüner

Det var nok neppe en match som gikk inn i historiebøkene, men Sparta gikk tungt ut, fikk sin scoring og seieren var aldri truet. Man gjorde det man måtte, og tre viktige poeng i toppen ble innkassert. Magnus Nilsen, Jonas Meisingset, Paulius Gintautas og Sebastian Selin stod for målene mens Kevin Carr fikk bestemannspremien. Med seieren så rykket man opp på andreplass to poeng bak Stavanger Oilers med to kamper færre spilt.

Enveiskjøring Man gikk hardt ut fra start og gjennom hele perioden var det stort sett spill mot ett mål. Tross store muligheter med blant annet Jakobsson og Bowles fri med Grüners målvakt ble det kun med en scoring . I overtall ble Magnus Nilsen servert på blankt og i et åpent og utspilt hjemmelag scoret han sesongens første mål og Sparta i føringen. 17-5 i skudd og et stort overtak så var det kun en ting som manglet første tjue, effektivitet.

Kun en scoring i midtperioden også

En litt jevnere andre periode hvor vertene var bedre med enn de var i første tjue. Sparta var fortsatt det førende laget, men hjemmelaget skapte like mye og brant også en straffe midtveis. Scoringen som kom var av det lekre slaget, og det var en krem pasning fra Kristian Jakobsson over til Jonas Meisingset som med et velplassert håndledd skudd doblet ledelsen.