• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Sparta
SPA

Heroisk i Oslo

En strålende match på Jordal og to fortjente poeng med hjem til Sarpsborg.

Hvilken laginnsats og moral alle spillerne viste i kveldens kamp. Tross en oppladning som knapt kan kalles oppladning etter 26 dager siden siste kamp så la man ned en innsats man kan være mektig stolt av. Endelig hadde man litt marginer med seg også, tross for annullering og litt motgang underveis etter en strålende start.

Belønningen kom ved en sen utligning i overtall ved Niklas Roest på tampen og straffescoringer ved Christoffer Karlsen og Kristian Jakobsson. Tre av fire mål kom nettopp i overtall, og sammen med en bunnsolid Tobias Normann bakerst og en heroisk innsats av alle så kom belønningen gjennom en straffeseier.

En strålende gjennomført første periode hvor man spilte smart og enkelt. Det fikk man godt betalt for ved at hjemmelaget begynte å bli frusterte og tok noen lette utvisninger. Det utnyttet man til fulle når både mulighet en og to resulterte i scoring.

Først ved Svein Petter Falk Larssen som stod umarkert ved stolpen og satte pucken mellom bena på Steffen Søberg og deretter ved et velplassert håndleddskudd fra Mattias Nilsson. Begge med sine første scoringer for sesongen.

Det lå an til flere mål, men man klarte ikke å utnytte 5-3 spill i to minutter litt senere. Hjemmelaget skapte lite og man leverte en strålende åpningsperiode.

Hadde første periode vært oppløftende ble det en tung midtperiode og det var av tidligere kjenninger som man fikk det av. Først satte Kalle Ekelund inn vertenes første før Martin Røymark utlignet. Etter de to kald-dusjene midtveis kom man mye bedre med mot slutten og da føltes det utrolig surt å få et mål i mot på kontring minuttet før hvilen rett etter en god sjanse framover.

En kjempestart i tredje ved Sander Thoresen og gutta trommet på og man trodde at det kom en fortjent ledelse i overtall ved Tangen Henriksen, men målet ble annullert etter at Niklas Roest ble taklet inn i Steffen Søberg.

Like etter scoret Axel Sundberg, men dette var kvelden hvor innsatsen man la ned skulle bli betalt i form av seier. Først utlignet Niklas Roest i overtall før Christoffer Karlsen og Kristian Jakobsson scoret to, mens Tobias Normann reddet samtlige Vålerengas forsøk.

En kveld for helter og to fortjente poeng med hjem til Sarpsborg.

Kommentar etter kampen fra kaptein Niklas Roest: Det var morsomt å endelig spille kamp igjen. Vi spilte med lave skuldre, hadde ingen ting å tape og fulgte planen for kampen perfekt. Spilte litt mer defensivt enn vi pleier. Vi ble til tider presset tilbake pga den spesielle tiden vi har vært gjennom. Men kompenserte med offervilje og godt keeperspill. Det var veldig moro at vi fikk en så fin opplevelse etter en litt tung periode

Kampfakta:

06.40, 0-1 Svein Petter Falk Larssen (Niklas Roest, Kristian Jakobsson), PP1

10.08, 0-2 Mattias Nilsson (Victor Öhman, Christoffer Karlsen)

28.15, 1-2 Kalle Ekelund (Axel Sundberg, Thomas Olsen)

33.57, 2-2 Martin Røymark (Tommi Taimi, Tobias Lindström), PP1

39.02, 3-2 Tommi Taimi (Wade Murphy, Sondre Olden)

41.52, 3-3 Sander Thoresen (Sebastian Labori Christiansen)

50.28, 4-3 Axel Sundberg (Tommi Taimi)

55.24, 4-4 Niklas Roest (Anders Tangen Henriksen, Håkon Løken Pedersen),PP1

65.00, 4-5

Skudd: 40-35

Utvisninger: Vålerenga 6x2, Sparta 2x2

Spartas lag:

Keepere: Trym Normann - Trym Watterud

1.femmer:

Robin Soudsky - Håkon Løken Pedersen - Christoffer Karlsen - Victor Öhman - Eirik Børresen

2.femmer:

Emil Martinsen Lilleberg - Mattias Nilsson - Anders Tangen Henriksen - Niklas Roest - Kristian Jakobsson

3.femmer:

Cameron Crotty - Santeri Saari - Sander Thoresen - Trym Østby - Sebastian Labori Christiansen

4.femmer:

Jonas Meisingset - Sondre Ahlsen - Henrik Lilleberg Knold - Svein Petter Falk Larssen