• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 1

Endelig i gang igjen!

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

BILBUTIKK1 SARPSBORG ER STOLT PARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG!

www.viptrafikkskole.no ER SPARTAS FASTE PARTNER INNEN ALT AV SERTIFIKATER. HEIA SPARTA!

BORG COMIT, BYENS SMARTESTE BUTIKK ER STOLT PARTNER AV FREDAGSBLOGGEN!

--

Endelig er det fredag her i Sarpsborgveien 10. Juleribba og riskremen er på vei ut av systemet og ned på hoftene og vi pangstarter det nye året med tre nye partnere og en ganske stor økning! Mer om det i framtidige blogger 😊

Guttæne er hanglete om dagen, det er mye sjukdom og skader, men vi satser på at Henrik Borge ved Sparta-klinikken rydder opp i sysakene slik at gutta er klare for å kjempe om nye trepoengere igjen!

Nå starter den aller viktigste delen av sesongen. Det hele kulminerer med et sluttspill, der det står igjen en vinner med Hans Majestet Kongens pokal. Vi skal gi ALT!

Vi har vært aktive både i og utenfor kommunegrensa denne jula og romjula!

Først ut er AMEDIA SMB! Amedia er lokalisert på Lisleby. Her er Norges råeste callsenter for alle Amedias avisporteføljer. Du har kanskje rukket å få med deg et eksemplar av det nye SpartaMagasinet? Ja dette er det Thomas Beiermann og hans AMEDIA SMB som står bak. I framtiden vil det komme TO ganger pr sesong, så disse gutta her må skrive så blekket spruter.

Vi ønsker AMEDIA SMB velkommen som Diamantpartner i nettverket vårt! Vi er enormt stolte over å kunne kalle dere for #EnAvOss!

AMEDIA SMB er stadig i vekst. Går du med en selger i magen? Eller har lyst til å prøve noe annet enn det du gjør i dag? Sjekk ut facebooksiden demmes da vel 😊

--

SÅ ØNSKER VI SØRLIE BIL AS VELKOMMEN TIL SPARTA!

Svend Sørlie og hans SØRLIE BIL AS er en skikkelig stå-på gutt som har bygd seg opp over tid, og som nå er klar for Sparta!

Fra sin butikk i industriveien (ABB-BYGGET) så selger Svend biler over en lav sko.

SØRLIE BIL AS er en perfekt plass for deg som enten skal ha førstegangsbil, en bil nummer to, eller at du er lei av at ungene tar både bil nummer en og to så du trenger en tredje!

www.sorliebil.no kan du se det rike utvalget av pent brukte biler, i alle prisklasser! Stikk innom Svend og Kenneth da vel 😊

VI ER STOLTE OG GLADE FOR Å KUNNE SI: SØRLIE BIL ER #EnAvOss OG VELKOMMEN SOM BRONSEPARTNER I BYENS HOCKEYKLUBB!

--

Vi har fantastiske samarbeidspartnere. Derom hersker det INGEN tvil!

I samarbeid med NRC KEPT, X-TRASERVICE, FUKT OG LEKKASJETEKNIKK OG RS EVENT har vi sammen med PRODOK, skapt 14 nye meter med LED-skjermer! Sparta Amfi er kanskje landets eldste ishall, men gud bedre hvor multimediavennlig ho er!

Vi er PRODOK takknemlige for en helt fantastisk prosess med installasjonen! Om du lurer på hvem som står bak LED-Skjermene i Sparta Amfi, ja da klikker du deg inn på www.prodok.no

SHOWFABRIKKEN, ved Bjørn Øyvind og Dennis, jobber på spreng for å lage alt innhold, og CENERA sitrer etter videoer slik at Amfi-publikummet kan få et helt nytt show til de kommende kampene! SOM VI GLEDER OSS!

Vi retter også en stor takk til Tor og guttæne hans på UTNE ELEKTRO! Uten dere er vi flere meter med ledning unna målet 😊

Det var det vi hadde denne uka, men snart er det mandag igjen, og da skal vi jaggutimæ klinke til med enda mer gøy å moro!

GOOOOOD HELG SARPSBORG!