• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Sparta informerer

Emil Lundberg spiller bare to kamper til i Spartadrakta

Emil Lundberg har valgt å terminere kontrakten med Sparta på grunn av familiære årsaker, og reiser hjem til Sverige etter Østfoldderbyet mellom Stjernen-Sparta den 22. desember.

Det er en tung beslutning Emil og familien har tatt, men de har kommet fram til at å fullføre sesongens siste 4 måneder på en god måte i Sparta er uforenlig med familiens hverdag.

Jeg har bare gode ting å si om Sparta, og dette var det aller siste jeg ønsket, men familien min må komme først, sier Emil selv om beslutningen. Jeg har trivdes veldig godt i Sparta og Sarpsborg fra første dag, og ønsket veldig å fullføre kontrakten min. Jeg har hatt god dialog med trenerne og laget den seneste tiden, og de står alle bak den beslutningen jeg nå har tatt, informerer han.

Les mer om saken hos vår Generalpartner Sarpsborg Arbeiderblad.

Jeg har hatt en fantastisk tid i Sparta, og har enda ikke bestemt meg for om jeg kommer til å fortsette å spille hockey etter vi har flyttet hjem til Sverige, men jeg ønsker Sparta all lykke til videre både denne sesongen og sesongene som kommer, avslutter Emil.

Se Emils profil på Eliteprospects her!

Lundberg har spilt 131 kamper og levert 62 mål og 49 assist på sin tid i Sparta. Han spiller både hjemmekampen tirsdaag 19. desember og bortekampen mot Stjernen 22. desember før har reiser. Vi takker Emil Lundberg for innsatsen og bekjentskapet, og hele Sparta ønsker han og familien lykke til med fremtiden.