• Hovedpartnere

    Partnere

Spartabloggen uke 3

Det er fredag i Sarpsborgveien 10 og vi nærmer oss klare til dyst!

Gutta er takket være kommunen i full gang på isen og her inne på kontoret er vi i full gang med planlegging og veien videre. Vi gleder oss enormt! Vi leser 22.01 når dette skrives og vi kan allerede fortelle dere om årets første NYE partner:

I klokkergårdveien, der har vi noen av våre mest trofaste partnere, denne gata har nå meldt på en til: Mine damer og herrer, gutter og jenter, la oss få presentere GRETLAND BIL!

Sondre hos Gretland Bil har blitt enig med naboene i Sparta Amfi og en 1,5 års avtale, og vil bli synlig foran på Blue warriors-tribunen (stå-feltet her i Amfi`n).

Gretland bil tilbyr Kjøp og salg av bruktbil, gode finansieringsløsninger, Innbytte, forsikring og selvfølgelig garantier.

Sjekk ut www.gretlandbil.no neste gang du er på internettet på jakt etter en førstegangsbil, bil nummer to eller tre, eller ring Sondre på: 917 01 150.

GRETLAND BIL #EnAvOss.

Vi sendte mennene på kontoret opp til FRISØRENS EFTERFØLGERE for å få rydda opp i bryn og hår. Cornelius Monstad sørget for at de små grå nå ikke er annet enn små. Henning, Chris med sønn og Dalen ser nå representable ut, og er klar for vinter, med øra fri og høye viker.

I Strandgaten 3 på hellig Spartagrunn, hjertet av Sandesund, der finner vi MA Kontor&Papir. Morten og hans venner står klar for å serve deg og dine! Morten kunne fortelle dette til fredagsbloggen: MA Kontor & Papir er et lokalt sarpeselskap med kontorer i den gamle, ærverdige Strandgaten. Lokal forankring er en viktig del av vår virksomhet, og vi kan stolt si at siden oppstarten i 2005, har vi forsynt lokale virksomheter med kontorrekvisita og papir.

MA KONTOR&PAPIR har også kanontilbud på Antibac-dispensere nå. Chris og Tina som har klart å holde seg unna viruset har fått hver sin for å fortsette å holde seg friske, du kan lese mye mer om den HER!
Hos Morten finner du ALT til kontoret, ALT innen rengjøring, ALT innen emballasje og den beste servicen du og din bedrift kan forvente. Og han er såklart #EnAvOss

Kontakt Morten på telefon: 909 35 033 eller på mail: [email protected]

I dag har vi signert Sebastian Labori, og har sikret hans talent og engasjement i ytterligere to sesonger. Les mer om signeringen HER, og se intervju med talentet på Sparta TV!

God helg fra oss!!