• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Tirsdag Tir 16 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
I dag 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Tirsdag Tir 4 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb

Spartabloggen uke 2

TILBAKE FRA ISOLASJON OG HJEMMEKONTOR - ENDELIG!

Det har vært en prøvelse, halve kontoret fikk påvist corona, kampverter fikk påvist corona, og resten av spillerne og støtteapparatet som ikke allerede har hatt sykdommen fikk påvist corona.. Ja, utenom noen få da.. og vi har brukt de første ukene av 2021 til å ta vare på hverandre. Vi tenker på dere alle sammen! MEN nå begynner vi å se lyset i enden av tunellen.

Fra forrige gang vi hadde blogg så har det vært jul, det skal vi snakke litt om i dag, men først: Vi har to nye spillere, Kevin Schulze og Joey Benik, takket være våre gode venner i Spartatæl så gikk dette i orden. Vi er utrolig glad for den jobben dere gjør for klubben, og for engasjementet dere skaper! Se intervjuer med våre nye importerm og Kevin sin ydmyke takk til dere alle som har vært med på spleisen på Sparta TV

For andre året på rad arrangerte vi julaften. I Sparta skal INGEN være alene. En AV Oss betyr så mangt. Og vær du trygg: En Av Oss betyr at du alltid har et sted å dra.

For å gjennomføre denne dagen er vi avhengig av ildsjeler. En av disse ildsjelene er Leif Thore Mørk. Vi spurte Leif Thore om hva han syns om denne dagen.

"Vi fikk støtte fra Frigaard, Sparebank 1, Dahles auto og Borg Havn. Dessuten fikk vi så mye brus av Extra Alvim, sånn at ingen gikk tørste. Pengene ble brukt til: mat, gaver, juletre, verneutstyr og pynt. Gavene i år ble veldig godt tatt i mot, mange rørte sjeler.

Vi hadde også gaver til nyfødtintensiven på Kalnes, der ble det levert ammeputer, flaskevarmer og overraskelser til heltene som jobbet i julen. Stemningen på julaften var helt magisk, alle fikk en kveld som alle fortjener og dem koste seg. Å kunne se så mange kose seg og nyte kvelden gjør en sjel rørt."

Det gjør ikke bare deg rørt Leif Thore, men vi alle felte en tåre av ditt store hjerte denne kvelden.

Og til FRIGAARD, SPAREBANK 1, DAHLES AUTO, BORG HAVN OG EXTRA ALVIM: TUSEN TAKK! Vi er så takknemlige og ydmyke for at dere er #EnAvOss, i opp og nedturer, i gode og onde dager. TAKK!

vi snakket med to av de som var på julaften om hva dette betyr for de:

Hei folkens!

Jeg har fått spørsmål om hvorfor jeg har feiret de siste to julaftene sammen med gode folk på Sparta Amfi, så her kommer historien min: Det begynte tilbake i 1997, da min mormor døde, da døde også litt av det med å feire jula. Så gikk det ikke lange tiden så gikk også min farmor bort, og enda mer av jula forsvant. Etter dette ble det noen år der jeg feiret med min daværende kone, men så kom det til at vi gikk fra hverandre og nok en bit av det som kalles jula ble borte. Min morfar, Mr. Hafslund, gikk så bort i 2014, jula ble nok en gang kortet ned. De påfølgende julefeiringene var så der, og jeg merket at noe manglet. Jula ble feiret for meg selv, og etter jeg hadde fortært en grændis tok jeg turen bort til en kompis, den klassiske julestemningen var fraværende. Da jula nærmet seg i 2019 hørte jeg et rykte om at Sparta skulle arrangere julaften i amfi’n. Dette ville jeg bli med på - og som vi koste oss, med god mat og drikke, og mange julegaver gitt av hele spartafamilien. Da 2020 kom ville jeg igjen bli med på dette, og håpet Coronaen ikke skulle ta knekken for selskapet. Det gjorde den heldigvis ikke, og atter en gang fikk vi er fin feiring i mitt andre hjem SPARTA AMFI!

  • Frode

Jeg så brått at muligheten for at jeg måtte sitte alene på julaften var stor, men fikk et tips av en kompis om juleselskap i Amfi’n. Jeg meldte meg på med litt blanda følelser, blir lett sånn når du ikke vet hva du melder deg på, men julaften kom og jeg gjorde meg klar for feiring. Da jeg kom ned på amfi’n hadde det allerede begynt å komme en del folk og jeg ble tatt imot av Leif Thore. Mannen med det store hjertet og det store smilet. Vi måtte registrere oss med navn og telefon og fikk innføring i koronarestriksjonene som ble fulgt til punkt og prikke hele kvelden. Det ble mingling og prating og jeg fant fort ut at det var folk jeg allerede kjente der, som gjorde kvelden enda bedre for min del. Så var det tid for mat, etterfulgt av dessert akkurat som på julaften. Til og med julegaver. Ligger faktisk under den ene julegaven mens jeg skriver dette, ett pledd. Middagen ble rundet av med litt mer prat, kaffe og kake. Denne kvelden var perfekt, og hadde det ikke vært for tilbudet til Sparta hadde jeg garantert sittet alene hjemme på julekvelden. Og som folket i katedralen min sa: Ingen skal sitte alene på julaften. Dette var et knakende godt tilbud som betydde mye for meg, og viser det seg at jeg er alene neste jul og, da er jeg å finne på Sparta Amfi på julaften, et tilbud som jeg personlig satt ille stor pris på. Skal jeg sette finger’n på noe så må det være at Leif Thore må lære seg å tilberede rosenkål. En kveld som står til gull, tusen takk til Leif Thore, Sparta og alle de som gjorde denne kvelden til det den ble.

  • Jørn

Vi avslutter ukas blogg med et tilbud fra vår samarbeidspartner Firmagaver AS! Se tilbudene på bildet i blogginnlegget, og besøk de på hjemmesiden.