• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Knold re-signerte med Sparta!

Henrik Lilleberg Knold har skrevet en ny kontakt med moderklubben, som strekker seg over de to kommende sesongene!

Det ble tatt godt imot da speaker annonserte at den rutinerte, spartagutten Henrik Lilleberg Knold signerte en 2-årskontrakt i første pausen mellom Sparta-Comet fredag kveld.

Henrik Lilleberg Knold er en viktig del av kjernen i laget. Han debuterte i 2014, har spilt 432 kamper for A-laget til Sparta, og har vært i klubben hele livet. På sine 432 kamper har han levert 69 mål, 72 assist, totalt 141 poeng for Sparta.

Les mer om signeringen til Henrik Lilleberg Knold hos vår Generalpartner Sarpsborg Arbeiderblad

Knold er Sparta-gutt og en viktig spiller å ha med seg videre. Han er en kulturbærer og forsterker kontinuiteten som vi etterstreber hvert eneste år. Han er en lagspiller som er en stor del av vårt fundament både på og utenfor isen. Han tilfører også et ungt lag erfaring. Han er fortsatt ung, men har likevel lang erfaring som spiller.

Se Henrik Lilleberg Knold sin profil på eliteprospects HER

Henrik Lilleberg Knold jobber knallhardt og tar nye steg hver sesong, noe vi også har forventninger at han skal gjøre over de neste to sesongene. Hans harde arbeid har resultert i at han stadig får større roller i laget, og har fått tillitt av landslagstreneren denne sesongen.

Vi er veldig fornøyd med å beholde Henrik Lilleberg Knold i Sparta, og se han i den blå drakta også de neste 2 sesongene.

Henrik Lilleberg Knold er #EnAvOss