• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Tirsdag Tir 13 August Aug

Spartabloggen uke 36

FREDAG I SARPSBORGVEIEN 10

En ny uke er ved veis ende! Fra Alvimdagen på søndag, til salgsmøter med herlige partnere til en avsluttende partnerlunsj her på Sparta Amfi. Uka flyr, og vi digger det! Og du? Skulle du ha lyst til å finne på noe med familien i helgen så finner du Mona, og hennes blide åsyn på ALLIDRETTSDAGEN i dumpa ved Stadion nå på lørdag, og Tina finner du på Tunebanen på søndag mellom 12-15, når Tune IL inviterer inn til fest.

Henning, kontorets kokk og daglige leder, han har trukket fredags-pølsene, og de er nydelig som vanlig! Etter gårsdagens partnerlunsj sitter vi med et inspirert hjerte! SOM VI GLEDER OSS TIL EN NY SESONG! Det er bare en uke igjen- og vi jobber på høygir for å bli ferdige til pucken droppes mot Lillehammer her hjemme lørdag 16/9 16:00. Hva ellers har vi fått til denne uka da?

Jo les her:

WITEK TAKST OG EIENDOM ER #EnAvOss!

Jørn Andre og gjengen i landekrysset, eller nå snart blir det jo på torget, over STAY, er klare for to nye år i Sparta Amfi. Vi er så glade for å si at dere er #EnAvOss! Skulle du trenge fantastiske lokaler ved siden av riksveien som gir en fantastisk mulighet for eksponering? Ja da ringer du 69 14 80 00.

Din takstmann: WITEK AS!

--

McDonald Sarpsborg er #EnAvOss!

Emil og hans McDonalds Sarpsborg er klare for en ny sesong i Sparta Amfi! Visste du at vi sammen rydder nærområdet vårt? To ganger i året er vi med på kampanjen TAKE AWAY YOUR TAKEAWAY. Et fantastisk tiltak for å ta vare på nærområdet vårt. Stikk innom McDonalds på Alvim, du finner alltid noe godt hos Emil og gjengen hans

--

Sarpsborgs søteste nettbutikk, ACUTIE.NO er #EnAvOss!

Med sitt showroom, som snart også blir en butikk, i krysset ved EPA så er Dan-Joakim og Henriette klare for å gi deg de seneste motetips! Klikk deg inn på ACUTIE.NO og la deg inspirere. Og du? Følg med, for vi har mange morsomme planer sammen!

«acutie.no skal være et gøyalt sted for de som elsker mote og trender. Et fristed der du kan la deg inspirere og utvikle din egen stil, uansett hva du liker. Vi elsker farger, kule kombinasjoner og tenker at alt er lov – kun fantasien setter grenser!»

Vi er så glade for å ønske dere velkommen som #EnAvOss

--

Denne uka har vi også klinka til med en ny DIAMANTPARTNER!

Det er en glede å fortelle alle at STRÖMSTAD SPA & RESORT er #EnAvOss!

Monica er ei kjent jente her i Sparta-nettverket. Nå er hun tilbake med sitt Strömstad Spa & Resort. Som vi gleder oss til alle sprell vi skal ha sammen!

Vi er så glade for at dere vil være en del av nettverket, og vi har masse planer sammen som kommer Spartanere til gode!

--

Det var det vi hadde på hjertet denne uka, neste gang vi hørs, er det dagen før dagen. God helg Sarpsborg!

--

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

www.viptrafikkskole.no ER SPARTAS FASTE PARTNER INNEN ALT AV SERTIFIKATER. HEIA SPARTA!

BORG COMIT, BYENS SMARTESTE BUTIKK ER STOLT PARTNER AV FREDAGSBLOGGEN!