• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 48

Lørdag kommer naboene fra Halden på besøk igjen!

Vi håper på en kamp med temperatur, tempo, underholdende hockey, og forhåpentligvis et knippe flotte mål.

Eirik Børresen spiller sin kamp nummer 300 mot Ringerike torsdag, og det må vi også hylle. Møt opp i Amfi'n på lørdag, så hyller vi Børre, heier på Guttæne, og får en fantastisk lørdag i Katedralen på Brevik!

SpartaPuben åpner 14:30

SpartaShoppen åpner 12:00

Billettluka åpner 15:00

Kampstart er 16:00

Etter kampen kommer 7 nye spillere opp i Cafe Pucken for meet&greet!

--

EIRIK BØRRESEN 300 KAMPER!

Sparta har fått et nytt medlem i den gjeve 300-klubben. Eirik spilte sin 300. kamp i Sparta på torsdag mot Ringerike!

Eirik Børresen kom fra moderklubben Storhamar til Sparta før 2014/2015-sesongen, og er inne i sin 8. sesong for de blå! Han er den 17. spilleren i nyere tid som når over 300 kamper i Sparta-drakta, og har virkelig blitt en kontunuitets- og kulturbærer i klubben.

Eirik er alt Sparta ønsker å være. Han jobber hardt, han er offensiv og skøytesterk, ett fys-monster uten like, han konkurrerer hver eneste dag, og han viser stor ydmykhet og glede. Ikke minst er han stolt av drakta, ofrer alt for Sparta, og setter lager foran seg selv.

I sin tid i Sparta har Eirik fått med seg 50 mål og 74 assist, totalt 124 poeng og nå gratulerer vi #89 med 300 kamper, og gir han et stort TAKK for den innsatsen han legger ned hver eneste dag for Sparta!

Eirik Børresen er En Av Oss.

--

SPARTASHOPPENS ÅPNINGSTIDER FØR JUL

SpartaShoppen har åpent 13 ganger til før jul, så her er det virkelig mulighet for å handle alle julegaver du trenger i god til før jul! Se kalender blant bildene i artikkelen!

Kom innom å sjekk ut utvalget vårt!

Vi har blant annet replikadrakter til barn- og voksen, flotte hettegensere, t-skjorter, julekuler, puter, luer, capser, bodyer til baby, minidrakter og masse annet fint!

Vi ses i Shoppen!

--

En Av Oss-Fondet har kjøpt 5 sesongkort til Kirkens Bymisjon!

Vi ønsker at ALLE skal ha mulighet til å komme seg på kamp - derfor er den en glede at Kirkens Bymisjon nå kan dele ut billetter til alle våre kamper ut sesongen!

Tusen takk for samarbeidet, Kirkens Bymisjon, og takk for at dere er #EnAvOss

GI EN JULEGAVE SOM GLEDER FLERE ENN BARE MOTTAKEREN

Nå nærmer det seg jul med stormskritt over det ganske land, og vi i Sparta er opptatt av å glede andre enn oss selv.

En Av Oss-Fondet er Sparta sitt veldedighetsfond, og bærebjelken i klubbens samfunnrettede arbeid. Fondet ble opprettet i 2020, som et resultat av at klubben ønsket å gi noe tilbake til befolkningen i og rundt Sarpsborg.

Spartas slagord «En av oss» er like godt som det er passende for en klubb som siden den ble stiftet som et arbeideridrettslag i 1928 har tatt de svakes side. -Petter Kalnes

Tidligere i høst lanserte vi En Av Oss-Fondets Puckvegg, en mulighet for at alle kan være med å bidra til at vi kan gjennomføre våre planlagte aktiviteter og fortsette å glede barn, unge, familier og mennesker med sine utfordringer og begrensinger i hverdagen.

Ved å kjøpe en puck i gave, som blir hengt godt synlig på vår nye puckvegg i hovedinngangen kan dere bidra til at vi kan fortsette med dette i lang tid fremover.

Vi har delt opp puckene i sølv og gull:

Sølvpucken koster 500kr

Gullpucken koster 2500kr

På denne veggen er det plass til 268 sølv- og 164 gullpucker, og vi håper vi sammen skal klare å fylle hele veggen med skinnende sølv- og gullpucker, som bidrar til et varmere, mer inkluderende samfunn i Sarpsborg.

Se blant bildene hvordan du kan kjøpe en puck!

--

Vi ses i Amfi'n i morgen - God helg, Sarpsborg!

--

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

BORG COMIT, BYENS SMARTESTE BUTIKK ER STOLT PARTNER AV FREDAGSBLOGGEN!