• Hovedpartnere

    Partnere

Ny fysikalsk trener med på laget!

Alexander Skorpen har blitt ansatt som fysikalsk trener for Sparta.

En av Sparta sine målsetninger lyder som følgende: "Vi skal være best trent i ligaen".

Vi har derfor ansatt en ny fystrener for å klare å stille best mulig rustet gjennom sesongen. Alexander Skorpen er 23 år, fra Halden og har god erfaring med fystrening for lag og idrettsutøvere.

Alexander har selv vært aktiv spydkaster i 8-10 år på høyt nivå i Norge. Han jobber nå som personlig trener, i tillegg er han fystrener for blant annet FBK sitt damelag og Wang i Fredrikstad. Nå skal han også piske Spartagutta rundt. Han har skrevet en ettårskontrakt med klubben.

Alexander har grunnfag i idrett og PT-utdannelse, i tillegg til personlig erfaring, og ble sterkt anbefalt av Paul André Solberg hos Olympiatoppen Øst. Vi har store forventinger til at Alexander skal bidra med å få gutta et knepp vassere i løpet av barmarkssesongen.

Hvilke forventinger har du til jobben, Alexander?

Jeg har hørt mye godt om Sparta som klubb og gutta på laget, at det er en god treningskultur i klubben og hardarbeidende gutter som spiller i Sparta. Jeg har ingen hockeybakgrunn selv, men vet at disse gutta har et rykte på seg å være maskiner både på isen og i styrkerommet, så jeg gleder meg veldig til å bli en del av klubben og treningshverdagen til spillerne, sier Alexander entusiastisk. Vi kommer til å kjøre på med tung trening fram mot sesongen starter igjen, og forbedre det grunnelggende fysiske utgangspunktet før de igjen går på is. Gjennom sesongen skal vi klare å holde de rustet til tøffe kamper på isen, lover han.

Vi ønsker Alexander velkommen på laget, og gutta lykke til med sommertreningen. Vi er storfornøyd med å ha fått med oss en god fystrener i jobben mot utvikling og høyere plasseringer i sesongene som kommer. #EnAvOss