• Hovedpartnere

    Partnere

SPARTABLOGGEN UKE 49

Det er fredag igjen og vi er tilbake i godt gammelt slag her på kontoret. Karantene er glemt, nå er det full gass og fokus!

Vi har fått testa tellerskritta denne uka også, og er endelig i mål med årets juleauksjon og denne blir helt rå! Vi legger ut auksjonen i våre kanaler på mandag, så følg med: Her er det gode muligheter til å gjøre kupp.

--

I tillegg til juleauksjonen så har vi ikke mindre enn TO NYE partnere denne uka. Det er vi fornøyde med!

I Oslo finner vi Daikin. Daikin leverer alt innen varmepumper og Aircondition, både til næring og privat. Besøk www.daikin.no for mer informasjon, eller ta kontakt med din lokale forhandler som er Tobben`s Varmepumpeservice AS på enten telefon: 917 48 668 eller www.tobbens-varmepumpe.no. Daikin bli synlig på LED-Skjermene her i katedralen fra 1963 på Brevik. Du kan også gjøre et kupp på varmepumpe inkl. montering i juleauksjonen.

Vi er stolte over at Daikin er #EnAvOss!

--

NAF Østfold er #EnAvOss!

Med avdelinger i Moss, Fredrikstad, Halden og Sarpsborg er NAF-Senteret din soleklare ener inn ditt bilvedlikehold. Fredrik Aune og hans mannskap står klare i friske nye lokaler med den seneste innen diagnoseverktøy, skraller, skrujern og godt humør!

NAF Østfold kommer til å være denne sesongen og neste sesong, synlige på kuben og resultatservicen vil i framtiden bli gitt deg i samarbeid med NAF Østfold!

Å kunne ta helgen vel vitende om at to nye landsdekkende firmaer er #EnAvOss er regelrett fantastisk, og et klart tegn på at vi er styrket i troen på framtiden!

Santeri Saari har også kommet seg ut av karantenen, men ikke kastet munnbindet. Vi lover at det er han som mottar nøkkelen til en splitter ny helelektrisk Mazda MX-30 hos våre venner på Brennes Auto AS, som er #EnAvOss. Du kan lese mer om bilen HER!

Julen nærmer seg, og vi merker allerede økt trykk i SpartaShoppen. Vi har derfor valgt å holde åpent disse dagene i julen:

Onsdag 9. desember kl. 15:00-19:00

Torsdag 10. desember kl. 15:00-19:00

Lørdag 12. desember kl. 10:00-14:00

Onsdag 16. desember kl. 15:00-19:00

Torsdag 17. desember kl. 15:00-Kampstart + pauser.

Lørdag 19. desember kl. 10:00-14:00

Mandag 21. desember kl. 15:00-19:00

Tirsdag 22. desember kl. 15:00-Kampstart + pauser.

Onsdag 30. desember kl. 15:00-Kampstart + pauser.

Det er dessverre tomt for replikadrakter for barn, men vi har bestilt og håper det vil komme etter nyttår.

Det gjelder å være tidlig ute, da vi har et begrenset varelager i butikken. Vi er heldige som har Prozo med på laget, og de trykker og trykker ettersom bestillingene fra oss kommer, og vi håper vi klarer å levere det dere alle ønsker før jul. Takket være de får dere kledd dere opp i de vakreste fargene og logoen! #EnAvOss

Dersom du velger å handle hos oss pakker de fantastiske menneskene i SpartaShoppen gavene inn i passende papir og bånd for anledningen.

Vi ønsker dere velkommen til SpartaShoppen! Du finner butikken ved siden av billettluka. Litt av utvalget vi har i shoppen kan dere se HER