• Hovedpartnere

    Partnere

Spartabloggen uke 18

STOLT OG ENGASJERT SARPING!

Slik lyder Sarpsborg Arbeiderblads motto. SA er #EnAvOss og øker betydelig sitt engasjement her i Sparta Amfi. Sarpsborg Arbeiderblad har i en årrekke vært en viktig partner av klubben i Sparta Amfi, Sarpsborgveien 10, og dette fortsetter i flere år. Vi gleder oss til videre samarbeid!

--

#Fredagsbloggen er gitt til deg i samarbeid med www.naringsliv.no

www.naringsliv.no er stolt partner av #Fredagsbloggen!

--

På Rolvsøy finner vi SHOWFABRIKKEN AS og de er #EnAvOss

Bjørn Øyvind og hans solide bedrift har i en årrekke vært vår faste partner når det kommer til lagbilde, intro-film, spillerpresentasjon på kube, innhold til kuben og LED skjermene her i Sparta Amfi. Alltid er det et rungende ja når vi spør om hjelp til å lage noe til plattformene våre, og EDB kunnskapene på Spartakontoret stopper opp. Nå ser vi igjen lyst på sesongen, der vi planlegger å gi dere ny og enda bedre underholding på skjermene i hallen. Vi gleder oss til et nytt år sammen med dere i SHOWFABRIKKEN AS!

--

Vi ønsker også å rette en stor takk til Sarpsborg kommune som i en vanskelig tid for barn og unge, har vedtatt at vi får ha is i ungdomshallen ut mai. Dette er fantastiske nyheter for oss som klubb, og alle de unge håpefulle som nå endelig kan skru av playstationen og spille hockey selv!

--

Midt i vår vakre by, der finner vi VIP TRAFIKKSKOLE

VIP TRAFIKKSKOLE har fostret fram mange trygge sjåfører, og det begynner å bli noen hockeylag samlet sett som VIP TRAFIKKSKOLE har sørget for også, nå senest de to yngste Lilleberg-brødrene og Labori! Vi er enormt glade for at VIP TRAFIKKSKOLE er #EnAvOss også neste sesong!

Sjekk www.viptrafikkskole.no for mer informasjon!

--

Malmström & co ligger heller ikke på latsiden om dagen, og kl 17:00 i dag presenterer vi en signering. Om det er en re-signering eller ny-signering kan vi dessverre ikke avsløre nå, men følg med på Sparta TV på enten facebook-siden vår eller YouTube-kanalen vår, så får du vite hvem det er og bli litt bedre kjent med vårt nyeste tilskudd!

Da gjenstår det bare å ønske en riktig god helg!