• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Tirsdag Tir 16 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
I dag 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Tirsdag Tir 4 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb

Spartabloggen uke 5

Det er heldigvis fredag igjen, vi har atter en gang blitt henvist til hjemmekontor, og brakkesyken begynner og melde seg. MEN vi gnugger på å har masse spennende og skrive om i framtiden.

I Trøsken, der finns det ildsjeler. Ikke bare har Trøsken IL fraktet inn en snøkanon til byen, men dem har til og med sendt en løypemaskin, slik at det nå er 400 meter med perfekt skiføre i dumpa ved stadion på Enenda.

I Ringtunveien på Bjørnstad, der finner vi LUDVIG KAMPERHAUG AS. Espen Kamperhaug som er eier og daglig leder har hele uken, fra tidlig morgen til sen kveld, sammen med en annen Spartapartner nemlig INGARD LANGSHOLDT AS med Klaus Sandtangen i spissen, sørget for at ikke mindre enn FEM baner er polert fri for snø, og vannet for å slette ut alle kuler. Tunevannet arena er herved åpnet for alle sarpinger, av EKTE SARPINGER!

Gutta på A-Laget har trent på stadion for aller første gang, i forhold til hardhausene i Sarpsborg Bandyklubb er ikke vi like vant med minusgrader, men gud så gøy dette var! Og for noen forhold Sarpsborg Kommune ved Arild Ferger har på Stadion! Som vår viktige back Mattias Nilsson sa: Bedre is har jeg aldri vært på!

Samtidig som vi ikke er vant med kuldegrader og litt vind i fjeset, stilte vår mangeårige partner NORDLI SPORT AS ved Magne, lokalisert i Trøsken opp med «bøffer» og luer til alle sammen, dette hjalp på bollekjakene til guttæne våre. Tusen takk Magne! Du kan lese mer om veibeskrivelse og telefonnummer til NORDLI SPORT HER!

Ukens NYE partner heter PIZZAFABRIKKEN!

PIZZAFABRIKKEN finner du på Landesenteret, og alle Spartapartnere og sesongkortinnehavere har 20% rabatt! Forresten! PIZZAFABRIKKEN slår på stortromma og kjører 20% rabatt til ALLE denne helgen! Ring 950 00 770 eller sjekk www.pizzafabrikken.no for bestilling. Husk! PIZZAFABRIKKEN har gratis utkjøring inntil 8 kilometer! Vi gleder oss masse til neste sesong, da kommer PIZZAFABRIKKEN til og levere pizza til våre fantastiske frivillige, og til kioskene i katedralen på Brevik. Kanskje kommer det en overraskelse når Puben «Blå Bobler» åpner neste sesong? Vi gleder oss! #EnAvOss

God helg, Spartafamilien!