• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Tirsdag Tir 13 August Aug

Spartabloggen uke 21

FREDAGSBLOGG FRA SOLBYEN

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

Atter en uke er klokket inn. Fredagen er her, og vi er ganske så fornøyde med uka. Kalenderen er smekk full i flere uker fremover og vi bare gleder oss til det som kommer!

Pollen er sånn tålig nedkjempet og vi går for en ny uke! Men denne uken er det de under her som skal hylles ekstra mye:

For eksempel har PRIVATHJELPEREN satt navnetrekket på en rykende fersk avtale som gjør de synlige i landets eldste ishall også kommende sesong. Hilde Sørli er daglig leder og pådriver for denne fantastiske bedriften som hjelper deg med alle tenkelige daglige gjøremål.

Tenker du noen gang «AHHH, nå skulle jeg hatt litt hjelp med husvaska, eller innkjøpet» frykt ikke - PRIVATHJELPEREN er bare en telefon unna.

Ring Hilde på: 415 16 896 eller send en mail på: [email protected]

PRIVATHJELPEREN ER #EnAvOss

--

Like sikkert som av snø blir vann så kan du være helt sikker på at KORNSPESIALISTEN er #EnAvOss

Hans Einar og hans KORNSPESIALSTEN er erkeblå i år igjen. Fra sine faste vante plasser på langsiden vil vi igjen ønske velkommen til et nytt år sammen med oss og resten av det herlige nettverket vårt.

Skulle du være nysgjerrig på hva KORNSPESIALISTEN kan hjelpe deg med, ja da klikker du deg inn på www.kornspesialisten.no

Vi er stolte av å kunne si disse ordene: KORNSPESIALISTEN ER #EnAvOss!

--

Han er selve definisjonen på Spartasjela. Han er den som gav deg gåsehud via Radio3 sine sendinger på 2000 tallet. Han er en levende legende i Spartamiljøet. Han er Rino Løkkeberg!

Med sin kjære sønn, Nicklas så har de **X-TRA SERVICE.**Gutta er ikke sene med å hjelpe deg med både baderom eller maling. Kanskje de til og med kan friste med nydelige fliser til deg og ditt prosjekt.

Alt du trenger å gjøre er å ringe Rino på: 909 11 996 eller Nicklas på: 953 05 075 så har du to staute karer som kan fikse drømmen for deg.

--

LØRDAG 1/6 ARRANGERER ACUTIE SOMMERFEST!

Sarpsborg mest rosa butikk, og vår hoffleverandør av Damenes aften byr opp til dans med fantastiske tilbud til deg som vil oppgradere garderoben foran sommerens festivaler, for de lette dagene og de lange lyse nettene 😊

Dan-Joakim og Jan Håkon er konferansierer og loser oss gjennom dagen med snert og skudd fra hoftepartiet fra klokken 12 til klokken 15-ish denne dagen. Vi har selvsagt snacks og drikke som kjøler ned og piffer opp😊

--

Om en uke går earlybird-tilbudet på sesongkort ut. Trykk her for å kjøpe sesongkort til vår beste pris!

Psst... Reservasjonene fra fjorårets sesong går også ut 1. juni kl. 00:00, så vil du fornye sesongkortet ditt, må du trykke på linken du fikk tilsendt fra TicketCo 22. april!

--

Da er det hælja i Sarpsborgveien 10, vi prekæs te uka! HEIA SPARTA OG GOOOOOOD HELG!