• Hovedpartnere

    Partnere

Spartabloggen uke 42

Hver dag er en fest på Spartakontoret, vi er heldige som har lojale, sterke og dyktige partnere som gjør at vi sammen tar nye steg hver uke! Like fullt gleder vi oss til hver fredag, for da kan vi fortelle om alt det morsomme vi har bedrevet uka med.

I denne bloggen får du innblikk i hva vi på kontoret gjør igjennom uka.

Det starter på mandag, det er kaffe og litt strekking i stolryggen, vi blir enige om hvordan oppgavene skal fordeles. Vi klinker til og uka er åpen for butikk!

ISS FACILITY SERVICE AS har satt penn til papir og er selvfølgelig #EnAvOss også neste sesong!

Videre har Kim Bråthe hos NOR-PROFIL AS levert drøssevis av skilt, møysommelig dandert på plater og etter mange sene kvelder på lageret i skredderveien 142 på Kambo i Moss, så er ØSTFOLD RØR sin profilering på plass. Vi har to (Fredrikstad-gutter, brrrrrrrr) som driver hver sin EXTRA-butikk, Atle i St.Mariesgate og Andreas på Alvim. De var allerede før sesongen klare for LED-Skjermene her i katedralen på Brevik. MINE DAMER OG HERRER, GUTTER OG JENTER: Begge har begge økt sine bidrag, og vil i tillegg til LED-Skjermene også ha hvert sitt skilt på vantet! Deilig at dere er #EnAvOss!

PIZZABAKEREN er #EnAvOss! Per og Geir gleder seg til ny sesong i Amfi`n og vil også i år være synlig på vantet.

INFINI AS ved Per Morten Nilsson er selvfølgelig #EnAvOss! INIFINI AS leverer alt av måltidserstatninger via merket HERBALIFE. Kanskje vi på kontoret med minus av et par stykker burde utnyttet denne avtalen?

Ukens nyeste tilskudd heter VOLMAX!

I Råde finner du Spartas nyeste tilskudd i partnernettverket, nemlig VOLMAX. Jonas Ingebretsen og Espen Gundersen kom i en staselig Volvo for å sette navnetrekket på det synlige beviset som #EnAvOss!

Vi takker ydmykt for tillitten og gleder oss enormt til framtiden med dere!

På torsdag fikk vi et koselig brev i posten(se bilde). Det var Leah som ville fortelle at hun elsker Sparta. Dette ga oss et smil om munnen og enda mer motivasjon til å fortsette det høye tempoet vi har om dagen. Tusen takk Leah!

Nå tar vi på kontoret helga, men frykt ikke: På søndag er det kamp mot Manglerud i garasjen, kampen sees på TV2SUMO.

God helg fra oss i Sarpsborgveien 10!