• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Tirsdag Tir 16 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
I dag 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Tirsdag Tir 4 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb

Spartabloggen uke 6

Velkommen kjære Fredag! I dag har vi en blogg med en vri: Nytt denne uken er UKA`S PARTNER! Hvem denne ukens partner er kan du sjekke ut i videoen under!

Denne uken har vi vært i sving med kulepennen og fotoapparatet.

MALERMESTER PÅL-ANDRÈ ERIKSEN er #EnAvOss neste sesong også! MALERMESTER PÅL-ANDRÈ ERIKSEN tilbyr alt innen maling, tapetsering og veggvinyl, gulvlegging og alt innen bad.

Du kan lese mer om MALERMESTER PÅL-ANDRÈ ERIKSEN HER Pål-Andrè kunne fortelle litt her: Møt våre dedikerte håndverkere Malermester Pål-André Eriksen AS møter du kyndige og dedikerte ansatte. Våre lokaler ligger i Jerpeveien 5 i Sarpsborg. Vi ansetter faglig dyktige malere, tapetserere, gulvleggere og flisleggere. Kontakt oss i dag for hjelp til ditt prosjekt! Malermester Pål Andre Eriksen i Sarpsborg er spesialister innen privatmarkedet og rehabiliteringsprosjekter. Vår klare målsetting er selvsagt å sette kunden i fokus. Vel vitende om at det arbeidet vi utfører vil være synlig i mange år framover, så er det vår plikt å levere et så godt produkt som overhodet mulig. Et produkt som kunden er fornøyd med, og samtidig et produkt som vi som bedrift skal være stolte av. Vi kaller det yrkesstolthet.

--

Vi har en viktig alliert partner i ØST-RIV AS. Lars og Stian har vært innom kontoret og signert for en ny sesong! ØST-RIV AS er #EnAvOss! Når vi spør Lars og Stian om dem kan fortelle litt mer om dette bunnsolide firmaet som nå går inn i sin andre sesong her på Brevik:

«Øst-Riv AS gir plass til fremtiden. Vi river for å gi plass til det nye, vi rehabiliterer og vi utvider bygg i høyden, bredden eller grunnen. Vårt hovedkontor er på Slemmestad og der samles vi for å dele erfaringer, men ellers liker vi oss best ute på prosjekt. Det er der planer og virkelighet møtes og vi får utrettet mest. Det er også der vi oppdager risiko i prosjektet tidlig og kan gjøre løpende tiltak.»

Denne uken har det vært et enormt vintervær i vakre Sarpsborg, det holder seg også denne helgen, så på med skøyter og ut å ha det gøy!

Vi ønsker alle en god helg, hilsen alle oss i Sarpsborgveien 10.