Stavanger
STA

Alt kan avgjøres i Sparta Amfi

Sparta er klare for det fjerde møtet mellom Sparta og Stavanger Oilers som spilles fredag klokken 19:00 i Sparta Amfi.

Sparta tok turen til DNB Arena for å spille den tredje kampen i sluttspillet på onsdag. I den første perioden så var det hjemmelaget som hadde overtaket og kunne gå til pause med en ettmålsledelse. Etter pausen så kom Sparta ut i stor fart, og fikk utlignet. i den tredje perioden så var det uavgjort, og begge lag trengte en scoring. Hjemmelaget startet best, og fikk ledelsen tidlig og holdt den til kampslutt.

Stavanger Oilers har så langt vunnet tre av fire kamper, og Sparta må virkelig kjempe hvis de skal være med å kjempe om en plass i finalen. Pucken droppes fredag klokken 19:00 i Sparta Amfi.

Medieguide for kampen kan lastes ned Her (pdf)

• Beste poengplukker: Niklas Roest og Marcus Fagerudd 6 – Martin Lefebvre 14
  • +/-: Trym Østby og Jesper Martinsen Lilleberg 5 – Colton Bruce Beck 12
  • PIM: Sondre Ahlsen 25 – Carl Christoffer Karlsen 10
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 25 – Martin Lefebvre 29