• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 36

FOR EN UKE!

Denne uken har gutta vært skikkelig i sving. Vi legger bak oss en fantastisk uke, og denne helgen er det ENDELIG LIVE HOCKEY igjen!

Keeperne har fått seg nytt utstyr, og vi tørr påstå at vi nå får ligaens best "kledde" Keeperduo - Se intervju på Sparta TV!

Gutta har også gjennomført tester og vi har fått en god bekreftelse på at sommertreningen har gitt resultater. Du kan se internkonkurransen mellom Sander og Emil HER!

Ellers denne uken har nye avtaler kommet inn og flere re-signeringer har blitt underskrevet:

Vi startet uken hos Lasse Løkkeberg og STENSETTING AS. Stensetting AS blir selvfølgelig synlige på årets kampdrakter, igjen! Vi er ydmyke og utrolig glade for at dere er #EnAvOss! Stensetting AS har markedets største utvalg i betong og naturstein, kantstein og belegningsstein. Visste du at Stensetting AS har en egen entreprenøravdeling?

Videre har vi vært hos en annen trofast partner, Eldin hos EUROPRIS. Her har vi fått fylt opp kjøleskap og skuffer med nytt bestikk og asjetter, vaskerommet med vaskepulver og skyllemidler og badet med håndsåpe. Tusen takk! Europris Sarpsborg har alt ditt hjem trenger i det daglige, fra håndsåpe til bestikk!

Ved vakre Tunevannet finner vi Ann-Karin og jentene hos STRAI KJØKKEN AS. Strai kjøkken AS leverer alt innen kjøkkenløsninger, fra lekre fronter til smarte skuffeløsninger! PS! Visste du at Strai Kjøkken AS også leverer ALT innen garderober? Akkurat nå pusser de også opp og utvider butikken, så her vil det bli enda mer inspirasjon og suge til seg i fremtiden. Stikk innom å se selv da vel! Uansett, tusen takk for tilliten og vi gleder oss til en ny sesong der vi stolt kan kalle dere #EnAvOss!

I Industriveien 19 på Vesteng finner vi Sarpsborgs ferskeste totalleverandør av bad. Her finner du de flotteste baderomsinnredninger og de herligste fliser. Alt fra membrand til flis! Rasmus og Christoffer står klare til å serve deg og dine behov når du stikker innom FLIS OG VVS SENTERET AS for å la deg inspirere!

Magnar Bjørke driver med ALT av tømrerarbeid og snekkertjenester. Vi ønsker han velkommen som #EnAvOss.

Super-Ray har vært hos vår partner EXTRA ALVIM og fylt opp kjøleskapet til guttæne i garderoben, så her skal ingen gå sultne.

Husk at KIK Trophy spilles i helgen, Vi møter Stavanger Oilers og Storhamar til turnering og skal krige om vandrerpokalen i denne ferske turneringen. Du kan følge kampene live på VG+!

Fredagsbloggen er gitt til deg i samarbeid med www.bygghjemme.no