• Hovedpartnere

    Partnere

Spartabloggen uke 21

SOLBYEN SARPSBORG! Det er fredag, gradestokken er over 20-tallet, og vi flytter TV-apparatet ut på plattingen for å følge hockey-landslaget i helgens kamper, heia Norge!

_#Fredagsbloggen er gitt til deg i samarbeid med www.naringsliv.no www.naringsliv.no er stolt partner av Fredagsbloggen! _

Tidligere i mai lanserte vi EnAvOss-Fondet! Dette har blitt tatt godt i mot, og en av de blåeste mennene med et av de blåeste firmaene i den blå byen har kastet seg på for å bidra! Espen Kamperhaug nølte ikke med å sette i gang en dialog om hvordan han og hans Ludvig Kamperhaug AS kunne bidra, da spesielt rettet mot vår Timeout for Barn og ungdom, sykehuset Kalnes. Neste sesong vil du derfor se, midt i mellom Ludvig Kamperhaug AS sin kjente logo på skuldrene bak på drakta, logoen til Timeout for Barn og ungdom, sykehuset Kalnes.

– Vi ser på dette som Sparta her gjør som fantastisk. Vi vet at de pengene som kommer inn ikke går til spillerhenting eller andre ting. Vi er enige om at disse 50 000 kronene skal gå til «Time out» prosjektet for barn og ungdom på sykehuset Østfold Kalnes. Det vet vi at de pengene også kommer til å gjøre, sier Espen Kamperhaug.

Til uka kommer det også til å bli lagt enda mer fokus på denne delen av fondet, da "Gåklubben 05:30" skal gå fra Sparta til Hvaler til støtte for Barn og ungdom, sykehuset Kalnes! Lurer du på hvem "Gåklubben 05:30 er, eller ønsker du å bidra og støtte de på turen burde du derfor følge med på våre sosiale medier fremover.

Tusen takk til Espen Kamperhaug og hans Ludvig Kamperhaug AS for deres fantastiske samfunnsengasjement #EnAvOss


SOBBL, byens boligbyggelag er såklabert #EnAvOss også sesongen 21/22!

Trygve i SOBBL, har ikke bare signert med Eliteavdelingen i Sparta, men også for vår herlige ungdomsavdeling, og med det klare for å sørge for at neste generasjons iskrigere i vår vakre klubb kan sikte videre mot heltene på A-Laget. Vi er enormt takknemlige for fornyet tillitt, vi gleder oss til fortsettelsen!


NORSK TEKNISK PORSELEN, NTP er #EnAvOss også neste sesong! Nina var ikke i det minste i tvil da hun ble kontaktet av klubben i hennes hjerte. «VI SKAL VÆRE MED!»

Det er vi så utrolig glade for Nina! Vi gleder oss til å se deg i Amfin til vinteren! Det er akkurat dette som er så fantastisk gøy med klubben vår, vi har så mange som er så glade i oss, og ønsker oss alt godt! Vi er så glade, ydmyke, ja faktisk helt rørt av den responsen vi får av alle dere ute, som selv etter ett og ett halvt år med pandemi ikke en gang drar på'tt når vi tar kontakt. TUSEN TAKK!


Og like sikkert som det går mot en ny sesong så kan du selvfølgelig regne med at FOYNS GATEKJØKKEN er #EnAvOss!

Stephen Foyn, en legende i solbyen ved Glommas bredder, har i en årrekke sørget for fantastiske lønsjer, sørget for at mang en søndag har blitt liiiiitt lettere å komme seg igjennom, og med sitt herlige vesen, med de herlige kommentarene som kommer som skutt ut av en kanon, kan du være helt trygg på at hos FOYNS GATEKJØKKEN, der er det alltid god mat og godt humør!


Vi ønsker dere alle en fantastisk helg!