• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Mandag Man 28 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Søndag Søn 3 April Apr
Tirsdag Tir 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Lørdag Lør 9 April Apr
Lørdag Lør 13 August Aug
I dag 18 August Aug
Lørdag Lør 3 September Sept
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt

Spartabloggen uke 25

AH! ENDELIG ER DEN HER! Det er fredag, solen skinner vakkert over landets eldste ishall og vi er enda en uke nærmere HOCKEY, og Spartakontoret holder stengt fram til 2. august!

#Fredagsbloggen er gitt til deg i samarbeid med www.naringsliv.no www.naringsliv.no er stolt partner av Fredagsbloggen!

Sjur Robert har vært innom oss på kontoret og snakket masse om hvordan han tror vi kommer til å framstå denne sesongen. Vi i Sparta er virkelig i rute. Sjur kan melde om at det snart vil komme flere signeringer, og at han har trua på at vi går en lystig sesong i møte!

Fystrener Alexander Skorpen kan melde om en svært så lystig spillergruppe som trener to ganger om dagen, både før jobb og etter jobb. Han er imponert over den fysiske formen til gutta. Spesielt styrken har hatt mye fokus nå før ferien. «Vi blir tunge å møte!» Sier Alexander til Fredagsbloggen.

--

Hva ellers har vi gjort? Joda, se bare her:

Jon Vidar hos PERRY & WILLIAMS CARAVAN, som nå har blitt en del av Tellus-gruppen, har satt signaturen på en avtale med Sarpsborg iskrigere. Så leggskinnene til Jake Paterson og Tobias Normann vil også kommende sesong bli prydet av PERRY & WILLIAMS CARAVAN.

Perry & Williams Caravan AS holder til i splitter nye lokaler i Mosseveien 60 i Råde. Her har vi et komplett senter der vi har over 100 enheter innendørs. Vi har det største utvalget av campingvogn mellom Oslo og Grebbestad! Med kompetanse siden 70 tallet har vi den erfaringen som teller for at våre kunder skal få utnyttet produktene sine maks og føle seg vel ivaretatt av sin forhandler. Hos oss kan du drømme deg bort mellom alle de flotte bobilene og campingvognene eller i vår over 600 kvm utstyrsbutikk. Vi har 6 teltplasser tilgjengelig med strøm, vann, dusj/toalett og en egen tømmestasjon for toalett og spillevann. Perry & Williams Caravan har alt på et sted! Velkommen til oss langs E6 i Råde!

PERRY & WILLIAMS CARAVAN ER #EnAvOss

--

MALERMESTERNE ERIKSEN & LARSEN Er #EnAvOss!

Lasse Eriksen stakk innom oss i Sarpsborgveien 10 og satt navnet sitt på en avtale som gjør at vi får en seriøs aktør, to herlige guttær og en ny partner i vår B2B pool.

Lasse er Sarping og blå helt inn til det innerste kromosomet og er jublende glad for å være #EnAvOss

MALERMESTERNE ERIKSEN & LARSEN tar oppdrag i hele Østfold, leverer alltid helt prikkfritt resultat til en fornuftig pris! -Gulvbelegg -Innvendig og utvendig maling -Tapetsering -Sprøytemaling -Egen interiørkonsulent Med andre ord: MALERMESTERNE ERIKSEN & LARSEN leverer hele spekteret!

Vi gjør hverdagen din litt mer fargerik.

Vi er to malermestere med solid fagkompetanse som brenner for håndverket. Vi maler, tapetserer og legger gulvbelegg. Vi er en mesterbedrift som er medlem av Norges største Malermesterkjede Mesterfarge. Vi har også en samarbeidsavtale med Jotun. Med dette hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best for deg!

Ta kontakt med Lasse på: 994 10 121 eller Magnus på: 948 97 763 for mer informasjon. I mellomtiden kan du besøke www.eriksenoglarsen.no for mer inspirasjon!

MALERMESTERNE ERIKSEN & LARSEN ER #EnAvOss

--

Christopher og Tor Egil hos UTNE ELEKTRO har også blitt enige om et nytt år i Sarpsborgveien 10. Helt suverent er det!» Vi er i en særstilling som har så mange som ønsker at Sparta Sarpsborg skal lykkes! Utne Elektro ble etablert 01.01.2019. Vi besitter betydelig bransjeerfaring og med utrustede servicebiler kan vi bistå deg med nyinstallasjon, service og vedlikehold av ditt elektriske anlegg. Ta kontakt med Tor Egil på telefon: 46 40 92 65 eller på mail: [email protected] for mer informasjon om hva UTNE ELEKTRO kan gjøre for deg eller din bedrift!

--

Vakkert anlagt i samme bygning som en annen Sparta-partner nemlig INGARD LANGSHOLDT AS, finner vi BORG COMIT. Borg ComIT har i en årrekke vært en solid partner her i Sparta Sarpsborg og er såklart #EnAvOss også kommende sesong!

Når vi spør Trond Fjelle om han kan fortelle litt om hva BORG COMIT kan hjelpe deg med svarer han: Vi tilbyr komplette løsninger innen data, telefoni, sikkerhet og lyd/bilde/møterom.

Borg ComIT AS er ett utspring fra Borg Svakstrøm AS som ble etablert i 1984. Selskapet eies i dag av de ansatte og har utviklet seg til å bli en IKT bedrift med 13 dyktige medarbeidere.

Borg ComIT AS tilbyr et komplett utvalg av produkter og tjenester innen data, telefoni, sikkerhet og lyd/bilde/møterom. Vår bredde og styrke er unik i lokal målestokk.

Lang fartstid i bransjen har skaffet oss høy kompetanse, et stabilt godt arbeidsmiljø og en solid økonomi – som er viktige faktorer for å lykkes i en tøff konkurransehverdag.

Vi er jublende glade for at dere er #EnAvOss, BORG COMIT!

--

Like sikkert som at solen står opp i morgen kan du være hundre prosent sikker på at MORTEN OLIVERSEN AS ER #EnAvOss!

Vår mann Morten ble etter to timer med røverhistorier her på kontoret gjort oppmerksom på at vi må bli enige om et nytt år. «Ja ærnt`e det bara te å skrive ut en lapp te mæ, å gi mæ en penn æ?» var svaret vi fikk. Så ble det slik at MORTEN OLIVERSEN AS også kommende sesong blir synlig på sin vante plass på vantet foran motstanderens innbytterbenk! Vi er så takknemlig for at du er #EnAvOss!

Visste du at Morten også er primus motor for SARPSBORG SKYTTERLAG? Sarpsborg Skytterlag er en frivillig organisasjon for barn, ungdom og voksne som deler skytingens fellesskap og gleder. Har du lyst å prøve skyting? Sjekk ut facebooksiden til Sarpsborg skytterlag eller besøk www.dfs.no/sarpsborg Du kan også sende en epost til: [email protected] eller ringe Morten på telefon: 908 34 285

--

Nå tar vi oss en velfortjent ferie fra kontoret. Uke 26 blir brukt til å gjøre Amfien klar til ny sesong, og Dalen skal opp i lift for å få på plass ny reklame som gutta har solgt nå i vår og sommer. Også skal flere avtaler underskrives ute hos våre samarbeidspartnere. For ikke å glemme at vi til og med skal ta oss litt ferie de neste ukene.

Spartakontoret vil derfor være stengt fra uke 26, tom. uke 30. Men vi ønsker dere alle velkommen til oss fra 2. august igjen.

Husk også at prisen på sesongkort øker 1. Juli og reservasjoner forsvinner, så vær rask hvis du ønsker vår beste pris og ditt faste sete i Amfien til sesongen! Du kjøper sesongkort i Sparta-Appen.

Vi ønsker dere en strålende god helg!