• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Lørdag Lør 18 Mars Mar
Mandag Man 20 Mars Mar
Onsdag Ons 22 Mars Mar
Fredag Fre 24 Mars Mar

Ung forward klar for Sparta

Unggutten Håvard Salsten er klar for Sparta.

Jeg har målsetting om å bli en enda bedre hockeyspiller

Unggutten presenterer seg som en skøytesterk, offensiv spiller. Han forteller også at han har gode skøyteferdigheter og et bra hockeyhode. Nå har 20-åringen signert for Sparta de to neste sesongene.

Håvard Salsten er et produkt fra Storhamars junioravdeling og kommer opprinnelig fra Hamar. Han er sønn av Petter Salsten og bror til Eirik Salsten. Unggutten har spilt hele sin karriere i Storhamar og vært innom aldersbestemt landslag. I 2019 ble han hentet til Grüner og fikk prøve seg på seniornivå.

Jeg ville ta steget bort fra Storhamar og utvikle meg videre. Da Grüner viste interesse passet det meg bra.

I Gr¨¨uner fikk Salsten mye istid og vokste inn i en større og større rolle. Det ble kun 15 kamper i 2019/2020-sesongen og han endte på 2 poeng (to assist). Sesongen etter ble det 16 kamper før sesongen ble avsluttet og da landet han på 11 poeng, fordelt på 7 mål og fire assist.

Salsten forteller at han har hørt mye positivt om Sparta og miljøet i klubben. Og nå er han klar for å ta enda større steg.

Jeg liker å spille offensivt og bli sterkere. Jeg forventer ikke samme rolle i Sparta som jeg hadde i Grüner, men jeg er klar for å bevise at jeg fortjener en rolle i laget. Og jeg skal bidra med det jeg kan. Det er positivt at jeg får prøve meg.

Foto: Grüner Hockey/Twitter