• Hovedpartnere

    Partnere

Ung forward klar for Sparta

Unggutten Håvard Salsten er klar for Sparta.

Jeg har målsetting om å bli en enda bedre hockeyspiller

Unggutten presenterer seg som en skøytesterk, offensiv spiller. Han forteller også at han har gode skøyteferdigheter og et bra hockeyhode. Nå har 20-åringen signert for Sparta de to neste sesongene.

Håvard Salsten er et produkt fra Storhamars junioravdeling og kommer opprinnelig fra Hamar. Han er sønn av Petter Salsten og bror til Eirik Salsten. Unggutten har spilt hele sin karriere i Storhamar og vært innom aldersbestemt landslag. I 2019 ble han hentet til Grüner og fikk prøve seg på seniornivå.

Jeg ville ta steget bort fra Storhamar og utvikle meg videre. Da Grüner viste interesse passet det meg bra.

I Gr¨¨uner fikk Salsten mye istid og vokste inn i en større og større rolle. Det ble kun 15 kamper i 2019/2020-sesongen og han endte på 2 poeng (to assist). Sesongen etter ble det 16 kamper før sesongen ble avsluttet og da landet han på 11 poeng, fordelt på 7 mål og fire assist.

Salsten forteller at han har hørt mye positivt om Sparta og miljøet i klubben. Og nå er han klar for å ta enda større steg.

Jeg liker å spille offensivt og bli sterkere. Jeg forventer ikke samme rolle i Sparta som jeg hadde i Grüner, men jeg er klar for å bevise at jeg fortjener en rolle i laget. Og jeg skal bidra med det jeg kan. Det er positivt at jeg får prøve meg.

Foto: Grüner Hockey/Twitter