• Hovedpartnere

    Partnere

Lykke til, Emil!

Backtalentet flytter på seg og har skrevet 2-årskontrakt med den svenske SHL-klubben IK Oskarshamn.

Allerede forrige sesong var Oskarshamn interessert i å få signaturen til Emil Martinsen Lilleberg på papiret. På det tidspunktet følte ikke backen seg moden nok til å flytte fra hjembyen, mamma og pappa, og moderklubben. Emil bestemte seg for å skrive en ny 1-årskontrakt med Sparta, men Oskarshamn har aldri mistet interessen for talentet.

Nå er det klart at 20-åringen fra Sarpsborg tar med seg hockeybagen og flytter til Oscarshamn etter sommeren, og har planer om å bli der i hvert fall de neste 2 sesongene.

Sparta er stolt over å ha produsert nok en back som tar steget til SHL. Det viser at Sparta er en klubb som er god på spillerutvikling, som gir unge spillere tillit og erfaring, og et godt utstillingsvindu for å ta steget videre til bedre ligaer.

Emil startet hockeykarrieren sin på hockeyskolen i Sparta, og har vært her siden. Han har fått 3 fulle sesonger på A-laget, og levert gode sesonger på både U18 og U20. I tillegg har Emil fått med seg 2 U18 VM, der han var kaptein sitt siste år, og 2 U20 VM der han også var kaptein siste året.

Se hans statistikk HER

Vi ønsker Emil Martinsen Lilleberg lykke til i Oskarshamn fra neste sesong!

Se Emil sine tanker om sitt første klubbytte her: