• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Tirsdag Tir 13 August Aug

Tungt tap

Det gikk mot forlengning, men like før slutt kom det sure 1-2 målet til Stavanger og nå er det like langt i denne semifinalen.

Det var en perfekt ramme rundt kampen, mye folk og ordentlig kok på tribunen og gutta lot seg inspirere og gikk hardt ut og skapte mye foran Oilers-keeper Henrik Holm. En mesterlig redning fra hans side hindret en tidlig ledelse og utover i perioden jevnet det seg mer ut. Ingen mål de første tjue, men det var en periode man skapte mye og hadde flere gode målsjanser så man burde ledet etter første periode.

I stedet kom to av ettermiddagens tre i midtperioden. Først var det Ludvig Hoff som stod helt alene foran Jake Paterson og scoret sikkert, men det målet burde aldri vært godkjent. En soleklar krysstakling på Knold i forkant av scoringen var grunnen til at han fikk stå alene og sette inn 1-0 til gjestene. Men, utligningen skulle komme noen minutter senere og det var Magnus Nilsen som smalt inn 1-1 i overtall. Mot slutten så fikk Oilers et mål annullert for høy kølle og alt lå til rette for en spennende avslutning.

Spennende ble det og selv om ingen av lagene turte å satse alt framover var det Stavanger som hadde initiativet de siste tjue minuttene. Tida tikket og gikk mot forlegning for første gang i denne semifinalen, men minuttet før slutt kom kalddusjen da en tapt duell foran mål sørget for at Whitney satte inn 2-1 til Stavanger. Selv med en utvisning og spill 6-4 de siste 40 sekundene så klarte man ikke å få inn utligningen og dermed er man like langt etter kamp fire, og nå er det best av tre som gjelder. Nye tak tirsdag, dette skal vi klare!

  • Kampfakta:
  • Sparta – Stavanger 1-2 (0-0,1-1,0-1)
  • 2 642 tilskuere i Sparta Amfi
  • 25.47, 0-1 Ludvig Hoff (Martin Lefebvre, Patrick Ulriksen)
  • 31.01, 1-1 Magnus Nilsen (Marcus Fagerudd, Kristian Jakobsson), PP1
  • 58.57, 1-2 Steven Whitney (Dan Kissel, Jarrett Burton)
  • Skudd: 25-30
  • Utvisningsminutter: Sparta 4x2, Stavanger 6x2