• Hovedpartnere

  Partnere

Vi i Sparta søker etter medarbeider salg og marked!

Ut fra dagens forutsetninger har Sparta det sportslige fundamentet på plass, men vi står ved et veiskille. Ishockey er i en positiv utvikling i Norge. Våre konkurrenter er offensive og nye arenaer bygges flere steder. Erfaring viser at moderne publikumsvennlige arenaer vil gi disse klubbene større oppmerksomhet og økonomisk oppsving.

Hvis vi ønsker et Spartalag i toppen av norsk ishockey, er tiden inne for å være like modige som våre forgjengere som bygde Sparta Amfi i begynnelsen av 60-tallet.

Vi trenger å finne deres pågangsmot, optimisme og innsats for å legge til rette for å være med i toppen av norsk hockey, bedre klubbens økonomi og dermed forutsetninger og rammebetingelser for å utvikle laget.

Vi er ikke en klubb som har økonomi til å kjøpe spillere som kan garantere mål og gode resultater hver kveld, men i Sparta finner vi muligheter for å løse utfordringene sammen. En lærer seg å ta i et ekstra tak. En lærer seg å stille opp når laget trenger det. En lærer seg å være positiv og bidra. På denne måten bygger vi lagmoral og karakter. Dette er til slutt med på å skape en dedikert, sterk og spesiell gruppe som har eierskap til klubben og som vinner og taper sammen.

Høres dette interessant ut? Vil du bli en av oss?

Hovedoppgavene vil være:

 •   Salg mot eksisterende og potensielt nye samarbeidspartnere
  
 •   Videreutvikle og ha ansvar for B2B-samlinger
  
 •   Holde i og videreutvikle kampdagsarrangementer
  

Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med Henning på mail eller telefon 934 09 405

Send søknad med CV til [email protected]

Søknadsfrist: 15. Juni 2021