• Hovedpartnere

    Partnere

Spartabloggen uke 51

Det er fredag igjen, vi er ved godt mot og en touch imponerte!

Vi starter med litt sportslige greier dere. EN trening på 26 dager. Ingen hadde trua på at kampen mot VIF skulle bli noe annet enn en transportetappe for hjemmelaget på Jordal Amfi.

Våre gutter ville det annerledes. Vi reiste hjem med 2 poeng etter en makaløs straffeseier. Vi satt alle med en klump i halsen og litt bløte øyer. Dette laget har tæl!

Så fikk vi lurt på dem en trening til før det braka løs mot Stavanger Oilers, som har fått opp dampen etter en treg start. Etter første periode satt vi som kjøpabrød og lurte på hva i all verden Sjur og Sten Gunnars disipler var lagd av. Vi taper riktignok 3-4 til slutt, men mentaliteten, hjertet, sjela og innstillinga kan ingen ta Spartagutta på!

--

SÅ har vi vært ute på vift og svingt oss litt også. For på Kurland der finner vi Ole Jørgen og hans fantastiske YX. Vi var begge skjønt enige om at det var imponerende innsats om dagen, og vi ble enige om å bare si STÅ PÅ GUTTÆR. Hos Ole Jørgen på YX Kurland/Lande får du alt fra full tank til ren bil. Visste du at alle sesongkortinnehavere og alle samarbeidspartnere får en gullvask 149 eller en toppvask til 229 ved fremvisning av gyldig SpartaAPP!

--

At kjærligheten for Sparta er stor visste vi. Men når Espen hos LUDVIG KAMPERHAUG AS hørte at vi trengte å få asfaltert litt rundt her på smørsiden av Sparta Amfi, sendte han likeså godt sine beste menn til å gjøre jobben. Vi er evig takknemlig Espen, for at dere er #EnAvOss

Les mye mer om Ludvig Kamperhaug AS HER

--

Julaften skal ingen sitte alene. Hos oss er ALLE velkommen.

Leif Thore og hans medhjelpere har begynt med ribba, og gleder seg til å se dere alle sammen. Vi har igjen sendt Tina opp i høyden. Vi satte en stol på et bord og håpet på det beste da vi både skulle henge opp julestjerner i vinduet i cafe pucken og på det 240cm høye juletreet vi har pyntet for anledningen. Godt det ikke var noen HMS-ansvarlige i nærheten akkurat de minuttene. Spartanissen kommer også og feirer jul i Amfien i år!

Påmelding til Leif Thore: [email protected] / 94541322

--

Da gjenstår det bare og ønske alle en fredfull god blå jul, så sees vi i romjula. Da skal dem fra andre byen få merke at Spartagutta er i form!

Vi på kontoret tar oss en velfortjent juleferie fra og med i dag, med unntak av kampdager, og du må nå vente helt til 8. januar før du får lest bloggen igjen. Følg oss gjerne på sosiale medier i mellomtiden!

God helg, og god jul!