• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Mandag Man 28 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Søndag Søn 3 April Apr
Tirsdag Tir 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Lørdag Lør 9 April Apr
Lørdag Lør 13 August Aug
I dag 18 August Aug
Lørdag Lør 3 September Sept
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt

Spartabloggen uke 21

Helgen kan komme!

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no,

magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

--

Det er full fart på kontoret om dagen, møtene kommer på løpende bånd og vi nærmer oss sesongstart. Som vi gleder oss!

Det er bare noen dager igjen til 1. juni, så ønsker du å være sikker på at du får samme plass som du har hatt de forrige sesongene oppfordrer vi deg til å fornye sesongkortet i løpet av helgen, resevasjonsfristen går ut 1. juni kl. 00:00.

I tillegg minner vi om at dersom du ønsker deg en signert Holøs-drakt PÅ KJØPET når du fornyer eller kjøper deg et nytt sesongkort, må du også gjøre dette innen 1. juni kl. 00:00!

Sesongkort kjøper du i SpartaAppen, eller på Spartakontoret hos Tina.

--

Vi har hatt besøk av Lasse og Magnus fra MALERMESTERNE ERIKSEN & LARSEN!

Guttæne er så klare for en ny sesong på Brevik og dem har satt penn til papir og sørger for at Sparta kan satse videre på den innslåtte veien.

MALERMESTERNE ERIKSEN & LARSEN øker sitt bidrag og blir denne sesongen synlig på kuben! Dette er helt sykt moro guttær! MALERMESTERNE ERIKSEN & LARSEN er #EnAvOss

--

På Sørlietorget der styrer Aleksander Sørlie hele Sarpsborgs SØRLIE PROSJEKTINNREDNINGER.

Det har seg sånn at han også har vært innom katedralen Brevik og gjort det klinkende klart at her i Sparta, her skal vi være med!

SØRLIE PROSJEKTINNREDNINGER er #EnAvOss også neste sesong!

--

I Strandgata i Sannesund ja der finner vi Morten Andreassen og hans MA KONTOR OG PAPIR.

Ikke bare dobler han, men han jaggu til og med tripler sitt engasjement i Sparta!

Morten er en ekte Spartagutt som lever og ånder marineblått. Han var selv en habil hockeyspiller, som nå er en av våre største samarbeidspartnere.

Vi er enormt stolte over at MA KONTOR OG PAPIR er #EnAvOss!

Når du skulle trenge kontorrekvisita eller noe annet, kan jeg trygt anbefale å ringe Morten eller Raymond. De sender da ut Aage med dine varer etter svært kort tid. Klikk deg inn på www.kogp.no eller ring på: 909 35 033

MA KONTOR OG PAPIR ER #EnAvOss! Og gjett om vi er stolte!

--

KYSTPERLEN SON SPA ER #EnAvOss!

Vi er så glade, så glade så glade! Madeleine fra SON SPA har nemlig vært innom og satt navnetrekket på en helt ny avtale som gjør at SON SPA fortsetter som DIAMANTPARTNER, og vi er så glade for at det mangeårige samarbeidet fortsetter. Fantastiske SON SPA har alt pluss litt til av hva et hotell skal ha. Les bare her:

Son Spa ligger på vakker og historisk grunn, der de gamle båtbyggeriene i Soon en gang lå. Spahotellet åpnet sine dører 1. november 2008, og er en av de største spasatsningene som er blitt gjort i Norge. Hotellet ligger vakkert til helt i vannkanten og kun fem minutters gange fra idylliske Son sentrum.

Den 2 000 kvadratmeter store spa-avdelingen tilbyr de siste trender innen behandling og velvære. Her kan du få fantastiske spaopplevelser alene, med dine venner eller sammen med kjæresten din.

Som konferansehotell kan vi tilby alle fasiliteter, møterom med sjøutsikt og aktiviteter som skaper konferansen du og dine kolleger aldri glemmer.

Son er en godt beskyttet havn og har tjent fiskere, munker, sjøfolk og handelsreisende i hundrevis av år. Det er funnet gjenstander fra vikingtiden og middelalderen, men det er Hollendertiden som i dag er den dominerende synlige arven. Son sentrum er utrolig godt bevart, og historiens sus kjennes godt i de trange smugene og langs brygga hvor seilskutene lastet tømmer. Etter seilskutetiden gikk Son inn i en æra for båtbygging og var Oslofjordens nest største produsent. Det har også vært fiske til alle tider og noen vil kanskje huske Soon Hermetikkfabrik som laget utsøkt ansjos. Son har også tiltrukket seg fargerike kunstnere, og de famøse bohemene fra Christiania yndet å bruke Hvitsten, Hølen og Son til både rekreasjon, inspirasjon og fest. I dag er Son et populært bosted og utfartssted, med Son Spa som en av de største arbeidsplassene. Om våren og sommeren syder det av turister og båtfolk, mens høsten og vinteren kan innby til stillere kontemplasjon og velvære. Vi håper du nyter oppholdet på «Kystperlen» Son Spa og at det frister å komme tilbake.

Vi er så utrolig stolte over å kunne si at SON SPA er #EnAvOss!

GOD HELG SARPSBORG!