• Hovedpartnere

    Partnere

Spartabloggen uke 15

Det er fredag! Det er sol! Det er humør på topp! Les Spartabloggen for å toppe fredagsfølelsen.

Fredagen er dagen hvor vi setter oss ned og reflekterer over uka. Har vi nådd målene? Har vi kommet igjennom det vi ble enige om på mandagsmøtet? Svaret er: JA. Et rungende ja!

Se bare under her:

Råde Bakeri produserer SPARTABRØDET! Nå har endelig de nye brødposene kommet på plass, med den nye logoen. Tina og Jan Håkon tok turen innom Råde Bakeri på Amfi Borg og kvalitetssjekket både brødpose og brød. Bedre brød skal du lete lenge etter, og det beste med det etter smaken, spør du? At du støtter Sparta HVER gang du kjøper et brød! Kjøp det hos Råde bakeri eller på din lokale dagligvarebutikk.


Årets draktauksjon er i gang!!

Tina har med hjelp av SuperRay vært i garderoben og samlet sammen både hjemmedrakter, bortedrakter, oppvarmingsdrakter og køller, fått autografer, tatt bilder og laget en nettside der du kan by på det du ønsker deg! Nå kan du skaffe deg den første drakta med vår nye logo, de kule oppvarmingsdraktene med Glomma Papp på eller hockeykølla til favorittspilleren din! Lykke til 💙🏒 #EnAvOss Auksjonen varer til søndag 25. april, klokken 20.00!

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL AUKSJONEN!

Jeg håper jo alt blir solgt, tenk så moro når vi igjen kan åpne hallen for publikum på kampdag, og vi kan se mange med original kampdrakt igjen, kanskje til og med Glomma Papp-drakta! Min drøm er at alle som kommer til Sparta Amfi for å heie på Sparta har på seg Sparta-outfit, sier Tina om auksjonen.


Det er ikke bare privatmarked og media som har vært effektive denne uka, det har virkelig begynt å ta seg opp på bedriftsmarkedet og:

SHADOW HAND TATTOO er så klart #EnAvOss også neste sesong!

I Kirkegata 42, der finner vi Erik og SHADOW HAND TATTOO. Erik sørger for kroppskunst i ypperste klasse, og vi kan bare anbefale og sjekke ut: Shadow Hand tattoo på FaceBook , eller instagram for hans arbeide og inspirasjon for deg! Vi spurte Erik om hans forhold til Sparta og hans engasjement:

Jeg er født midt i Spartaland, på Alvim. Med en storebror som dro meg med på kamp. Gnisten var tent, og den slukner aldri. Så fort vi i SHADOW HAND TATTOO fikk muligheten til å bidra med mer enn sang av full hals på hjemmekampene, så har vi aldri tenkt tanken på at vi ikke skal være synlige i Norges eldste ishall, forteller Erik ivrig når vi spør han hvordan bånd han har til Sparta.

For mer informasjon om hva Erik og hans SHADOW HAND TATTOO kan gjøre for deg ta kontakt på telefonnummer: 95 55 23 10 eller på e-post: [email protected]

Takk for at dere er #EnAvOss


På Yven finner vi MAGNAR BJØRKE.

MAGAR BJØRKE driver sitt snekkerfirma med bravur, og strålte fra øre til øre da han signerte for et nytt år som #EnAvOss.

Som Magnar sier: NÅ GLEDÆR JÆ MÆ TE KAMP I AMFI`N IGJEN! Det er vi helt enig med deg i Magnar! Men først så må vi takke for tillitten og vi feirer at du er #EnAvOss også neste sesong!

Skulle du ha et prosjekt, og trenger en snekker med kvalitet og fagkompetanse? Ring Magnar på: 977 60 947


I Vestengveien 40, et håndleddskudd ala Christopher Henriksen unna Sparta Amfi, finner vi ukens tredje signering: BS REKLAME

BS REKLAME ER #EnAvOss

Gunnar Andrè Bjerke og hans BS REKLAME leverer alt innen skilt, foliedekor og er behjelpelige med design av din profil for deg og ditt firma.

LED-skilt og freste bokstaver

Vi leverer både store LED-skilt og freste bokstavskilt til ute og innendørs skilting. Her har vi de dyktigste samarbeidspartnere for å gi kunden den beste leveransen. Ofte i samråd med arkitekter og byggherrer for å følge forskrifter og regler rundt skilting i henhold til statlig regulativ. Alle skilt skisses inn i tekniske tegninger, eller befaringsbilder for å gi deg et inntrykk av hvordan denne investeringen vil se ut både dag og natt.

Vi forstår at dette er en investering for kunden og ønsker å gi den en opplevelse av kvalitet og smidighet. Derfor tar vi av oss hele prosessen fra befaring av område, til montering av ferdig skilt. Vi benytter oss av våre flinke karer i BS montasje AS.

Arenaskilt

Vi leverer skilter i mange ulike varianter og format, men en av våre «bestselgere» har blitt arenaskilt. Dette er den rimeligste og enkleste måten å skilte din bedrift på. Hva er arenaskilt? Det har fått navnet sitt på grunn av sitt virke på stadioner og idrettsanlegg. Dette er skilter som ofte brukes til sponsormerking på arenaer. Disse kan brukes inne som ute, og formatene er mange, men som oftest 2,5m x 1,25 m eller 2m x 1m. Utover dette format endres produksjonsmetoden og vi anser disse som spesialprodukter.

Merking

BS Reklame AS leverer det meste av merkeløsninger. Vi har folieløsninger for de fleste forhold, til og med for store havkabler. Varer som dette krever mye av holdbarhet, og det er noe vi tar på alvor. Vi leverer også lasergraverte skilter som brukes i merking av diverse mekanisk industri. Dette er særdeles slitesterke merker som har lang holdbarhet. Vi produserer merkeløsninger som dekker akkurat ditt behov og i den størrelsen du ønsker.

Snakk med oss om hvilken løsning som vil se best ut på deres lokasjon. Lyssetting av skilt for å være synlig, ofte ligger flere bedrifter samlet på en lokasjon og kunden kan bli usikker på hvor den finner dere. En vurdering av synlighet fra ulike veier, forholdene i dagslys kontra i mørket kan være nyttig å gå igjennom.

Bildekor

Helfoliering og delfoliering av biler for synlighet er noe vi anbefaler de fleste kunder. Bilen blir en markedsarena som allerede er betalt og i tillegg er den mobil. Vi tar oss av hele prosessen med å profilere bilden, bussen, lastebilen eller sykkelen din. Vi har eget verksted og monteringshall, alt på samme sted som produksjon. Vi folierer alt som ruller!

Sjekk ut www.bsreklame.no for mer informasjon om hvordan BS REKLAME kan hjelpe deg og bygge din profil!

Vi takker for tilliten og er utrolige glade for at dere er #EnAvOss!

Da gjenstår det bare å ønske alle en god helg, ønske lykke til på auksjonen for de som deltar der, og minne dere om å sjekke kanalene våre jevnlig nå som lagbygget er i full gang mot neste sesong!

HEIA SPARTA!