• Hovedpartnere

    Partnere

Spartabloggen uke 11

Sesongen 2020/21 er historie, og vi legger den bak oss. Nå våger vi å titte frem mot ny sesong.

Tidligere i uka kom beskjeden: NIHF avlyser hockeysesongen. En sesong som har bestått av intet annet enn usikkerhet, reviderte planer, utsatte kamper, smittevern, smitteutbrudd og kaos. Nå er den over. Og vi legger alt bak oss. Noe av det håper vi at vi slipper å ta med oss videre, og mye tar vi med inn i arbeidet mot en ny sesong.

Vi kan ikke si annet enn at vi er fryktelig stolt av innsatsen og innstillingen til alle i og rundt klubben. Spillere og trenere har jobbet hardt både på is og i styrkerommet hver eneste dag, uten å ha en eneste aning om når neste kamp skulle bli. De var alltid beredt til å stille til kamp, postitive og holdt humøret oppe. Vi sender en stor applaus til gutta i garderoben.

Støtteapparatet har vært på jobb dag ut, og dag inn. Skøytene har vært sylskarpe, flaskene har vært fylt opp, utstyr har blitt reparert og maten har blitt servert, alt med et smil om leppene. Takk til støtteapparatet og de frivillige rundt laget for innsatsen dere gjør. Dere gjør hverdagen til alle mye bedre.

Sjur Robert og Sten Gunnar har holdt et høyt nivå på treningene, holdt gutta kampklare og motiverte for å starte opp sesongen igjen. De har jobbet med individuelle ferdigheter og lagstrening som de ellers gjør i en "vanlig" sesong. Vi er imponert over at de og resten av gruppa har klart å holde et så høyt nivå på treningene og motivasjonen oppe! Applaus også til dere to.

På kontoret har vi prøvd å holde hjulene i gang, vi har kontaktet samarbeidspartnere, skrevet nye avtaler og fokusert på alt vi kan gjøre noe med, med klubbens beste i tankene til en hver tid. Det har vært tunge tider, men vi har klart å holde humør og engasjement oppe også inne hos oss. Vi har lagt ned utrolig mye tid på å forberede alle mulighe utfall av en eventuell oppstart av serien, samtidig som vi har hatt mye fokus også på neste sesong, som vi alltid har når vi går inn i et nytt år. Nå håper vi virkelig at dere alle skal få ta del av, og nyte arbeidstimene vi har lagt ned neste sesong.

Våre frivillige har holdt seg klare til å igjen åpne opp Sparta Amfi, både med og uten publikum til stede, og vist interesse og engasjement i hele denne perioden serien sto på pause. Det er trygt og godt å vite at vi har dere i ryggen, uten dere hadde vi ikke klart å drifte en hockeyklubb. Dere er definisjonen på #EnAvOss og vi setter så utrolig pris på dere alle. Vaktene våre, gutta i kuben, Sparta Media, gruppa som holder supporterbutikken åpen så resten av supporterne kan kle seg med klubbens logo og farger, mat-gruppa, restaurant-gruppa, de frivillige i kioskene som sørger for at publikum og spillere får mat, U20 som står for det meste av vedlikehold i hallen, og de blide ansiktene vi møter i billettluka når det er åpent for publikum. Ja, aboslutt alle som gjør en stor eller liten jobb i og rundt Sparta! Takk for at dere stiller opp for oss og klubben.

Det har vært en tøff sesong også for våre trofaste supportere, men vi kan allikevel merke engasjementet deres på tross av at Sparta amfi har vært delvis eller helt stengt for publikum i over ett år nå. Dere har støttet klubben gjennom kjøp av sesongkort, supporterartikler, på sosiale medier og på tribunen for de heldige som fikk med seg noen kamper denne sesongen, og dere som har vært innom på kontoret for en hockeyprat. Vi håper å igjen kunne invitere dere tilbake til Sparta Amfi når høsten melder sin ankomst, og vi skal gjøre mer enn noen gang for at dere skal få mange positive opplevelser, god underholding og kjenne på den herlige følelsen av samhold når vi igjen samles for å heie frem de blå gutta! TUSEN TAKK for at dere heier på Sparta, i tykt og tynt! #EnAvOss

Våre trofaste samarbeidspartere har støttet oss, hatt troen på arbeidet vi gjør og vist oss tålmodighet i en tid som er tøff for hele næringslivet i byen. Vi har stått sammen, dere har handlet av hverandre, vi har oppnådd gode resultater innad i B2B-gruppa på tross av pandemi, og snart håper vi at vi også kan møtes fysisk, arrangere sosiale treff, faglige treff, ses i hallen og handle av hverandre som aldri før! Tusen takk for deres engasjement, og for at dere hver dag tror på oss og gir oss mulighet til å utvikle klubben dag for dag i riktig retning. Takk for at dere er #EnAvOss !

Det er i tider som dette man ser hva som bor i klubben. Vi er fryktelig stolte av hvordan vi sammen har taklet denne sesongen. Vi kommer tilbake med et samendrag av dette året når vi har fått summet oss.

På grunn av de nye smittevernsreglene i Viken har vi denne uka valgt å ikke besøke "ukas partner" og utsetter dette til det igjen er mer forsvarlig å dra ut til samarbeidspartnerne våre. Vi gleder oss til å presentere enda fler av våre fantastiske samarbeidspartnere for dere, og håper dere støtter disse i en tøff tid for næringslivet i byen. Støtter dere våre samarbeidspartnere støtter dere også Sparta. Og motsatt!

Vi ønsker dere alle en god helg! Heia Sparta.