• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Mandag Man 28 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Søndag Søn 3 April Apr
Tirsdag Tir 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Lørdag Lør 9 April Apr
Lørdag Lør 13 August Aug
I dag 18 August Aug
Lørdag Lør 3 September Sept
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt

Spartabloggen uke 24

Fredag og måkeeggene klekkes, og vi er en uke nærmere hockeysesong!

Fredagsbloggen er gitt til deg av www.naringsliv.no www.naringsliv.no er stolt partner av Spartas Fredagsblogg!

Vår avtroppende kollega, Christopher Henriksen holder virkelig ord da han var ute i www.sa.no og meldte at han skulle avslutte med stil. Se bare her:

Bjørn Refsahl og hans REFSAHL REGNSKAPSKONTOR har blitt enige om et nytt år her i Sarpsborgveien 10. På www.refsahl.no mail: [email protected] eller på telefon: 412 72 636 kan du få mer informasjon om hva Bjørn og hans team kan bistå med for deg og din bedrift. REFSAHL REGNSKAP ER #EnAvOss

Carl Fredrik og hans EPTEC ENERGI er helt klart #EnAvOss også neste sesong. Christopher har fått signaturen på avtalen og du vil kunne se EPTEC ENERGI sitt skilt trygt plassert på sin vante plass. Herlig!

Like sikkert som at det går mot sesong, kan du være sikker på at Kenneth hos BYGGMESTER AAGE NILSEN stikker innom Christopher for å sikre seg at skiltet henger på plass og at sesongkortene er i boks. Det er en utrolig lojalitet der ute blant våre partnere! Www.aagenilsen.no eller på telefonnummer: 415 23 620 for et kanontilbud på ditt prosjekt! BYGGMESTER AAGE NILSEN ER #EnAvOss

Ved en liiiiiten avstikker fra Iseveien finner vi LARSENS HANDELSGARTNERI. LARSENS HANDELSGARTNERI er så klart som isen i Sparta Amfi klar for et nytt år. Igjen, fantastisk hvor lojale våre partnere er! Vi er så stolte! Stikk innom LARSENS HANDELSGARTNERI og la deg inspirere!

En partner som nærmer seg en legendestatus her i Sarpsborgveien 10 er AS FRANKERING&KOPISERVICE. Trond og gjengen nede i klokkergårdsveien her på Brevik er klare for et nytt år som gullpartner i Sparta Amfi. Det er vår mann, Unge Henriksen som virkelig vil avslutte med stil som har sørget for at Trond og gjengen hans er å se på vantet her i Amfi`n.

Vi har nå også klart å finne en erstatter for Henriksen, les mer om vår nye kollega Pernille Wehler HER!

Husk også at Årets sommerauksjon er i gang. Se alle varene HER!

Og du..? Sesongkortene øker snart i pris, så ønsker du sesongkort til sesongen vil vi råde deg til å kjøpe ditt nå!! Det gjør du med bare noen få tastetrykk i Sparta-Appen, ta en telefon til Tina, 40 78 45 38, eller kom innom på kontoret i løpet av neste uke, så hjelper hun deg her!

Vi ønsker Spartafamilien en riktig god helg!! Vi er glad for at dere er #EnAvOss