Frisk Asker
FRI

Gutta er klare for revansje i den fjerde kvartfinalen

Det gikk ikke helt som vi hadde håpet på i Sparta Amfi på tirsdag, men nå er det klart for en ny kamp og nye muligheter i Asker.

Det var klart for en ny og spennende kamp i Sparta Amfi på tirsdag. Både publikum og spillere var klare for å ta imot Frisk Asker som fikk en utrolig frisk start i den første perioden. Det var Frisk Asker som først tok ledelsen, og ventet ikke lenge før de doblet den før midtperioden. I den andre perioden fikk Sparta muligheten til å redusere, men fikk ikke pucken i mål. Det ble for tungt da Frisk fikk inn den tredje scoringen i siste periode i åpent mål, og kunne juble for sin andre seier.

Nå er gutta klare for den fjerde kvartfinalen som spilles i Varner Arena. Pucken droppes torsdag klokken 19:00.

• Kvartfinale 1: Sparta - Frisk Asker, 14 mars klokken 19:00 i Sparta Amfi (2-1)
  • Kvartfinale 2: Frisk Asker - Sparta, 16. mars klokken 18:30 i Varner Arena (4-3)
  • Kvartfinale 3: Sparta - Frisk Asker, 19. mars klokken 19:00 i Sparta Amfi (0-3)
  • Kvartfinale 4: Frisk Asker - Sparta, 21. mars klokken 19:00 i Varner Arena
  • Kvartfinale 5: Sparta - Frisk Asker, 23. mars klokken 16:00 i Sparta Amfi
  • Kvartfinale 6: Frisk Asker - Sparta, 25. mars klokken 19:00 i Varner Arena
  • Kvartfinale 7: Sparta - Frisk Asker, 27. mars klokken 19:00 i Sparta Amfi