• Hovedpartnere

    Partnere

Tar to sesonger til i Sparta

Vi har skrevet en toårskontrakt med 17-åringen Sebastian Labori.

Etter en halv sesong med a-lagskontrakt har klubben og Labori blitt enig om å forlenge kontrakten med Sparta i ytterligere 2 sesonger. Det vil si at vi skal få nyte godt av ungguttens ferdigheter og engasjement i hvert fall ut 2022/23-sesongen.

Dette er Sebastian sin første 2 årskontrakt og han er klar på at det er godt å få litt arbeidsro i treningshverdagen fremover.

-Det var ett lett valg å ta da jeg fikk denne muligheten. Jeg trives veldig godt i Sparta som har en fin treningsgruppe, gode trenere og et godt team rundt laget, forteller han. Det er her jeg tror jeg kan få best treningshverdag og utvikling de neste 2 sesongene. Jeg har en god dialog med trenerne, jeg trives på St. Olav på hockeylinja der og det har vært en god kombinasjon for meg å trene med toppidrett på morningen og a-laget på ettermiddagen.

Hva gjør det for din del at du nå vet hvor du skal være de neste 2 sesongene?

-Det er deilig å vite at jeg skal bli her, hvor jeg trives så godt, i enda 2 sesonger. Det at de har gitt meg en 2 årskontrakt viser tillit fra klubbens side, og jeg vil få en form for arbeidsro i treningshverdagen min. Det kan gå litt opp og ned når man er ung, men nå vil jeg kunne ta meg gjennom de ulike fasene i sesongen uten å måtte tenke på at jeg skal sikre meg en ny kontrakt etter endt sesong. Jeg er en offensiv spiller, så vårt mål de neste to årene er at jeg skal ta store steg der. Klubben ønsker å dyrke min styrke, som er å produsere målpoeng, bli en goalgetter, samtidig som vi kontinuerlig jobber med at jeg skal bli en bedre defensiv spiller og prestere jevnt over godt på hele banen.

Du bor jo i Halden nå, kommer du til å gjøre særping av deg, og flytte hit snart?

-Jeg bor nok hjemme litt til, så får jeg heller se på mulighetene på å flytte til Sarpsborg ved en senere anledning. Det har vært fint med hjelp i hverdagen og støtten fra familien i en hektisk hverdag, avslutter talentet.

Se intervju med Labori på Sparta TV på facebook og youtube!