Stavanger
STA

Tung kveld i Amfien

Oilers vant også den andre semifinalen og er i førersetet med 2-0 i kamper

Man fikk en tung innledning på kampen med både Teppo som måtte gi seg på oppvarmingen og Holøs ute. Det skulle bli verre for etter at Oilers tok ledelsen tidlig spilte de klokt på resultat og man klarte aldri å svare. Nå er det kun seier som gjelder i Stavanger onsdag.

Blytung start

Man gikk friskt ut og ville ta tak i kampen fra start, men igjen var det Stavanger som kom best i gang takket være et overtall som var av det billigste slaget. Men, det gjelder å ta vare på slike muligheter også og det gjorde Dan Kissel som sørget for 1-0 til Stavanger. Etter det tok gjestene over spillemessig selv om man var sporadisk på besøk hos Holm i Oilers-buret . Gjestene doblet ledelsen ved Nick Dineen halvveis og en vond start ble til verre. Man skapte noen muligheter, men man fikk ingen uttelling første tjue.

Stillingskrig

Det ble ingen scoringer i midtperioden og det var også en periode hvor det ikke skjedde all verden. Stavanger rygget hjem og ventet ut de blå gang på gang. Nærmest scoring var Stavanger da Martin Lefebvre traff tverrligger ned i stolpen midtveis.

Nullet igjen

Man fikk ikke den opphentingen man håpet på for Oilers spilte klokt på resultatet og lå langt tilbake i banen og ventet på at man kom og så hugg man til. Det skjedde heller ikke stort i tredje periode før Anders Tangen Henriksen smalt inn 3-0 og da var matchen kjørt.

På slutten ble det temperatur hvor flere spillere var involvert uten at det hadde noen som helst påvirkning på resultatet annet enn man kan ta med seg litt tenning inn i neste kamp. Onsdag er det kun seier som gjelder i Stavanger.