• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Ung løper klar for Sparta

Sparta og Leo Halmrast har kommet til enighet om en toårskontrakt.

Leo Halmrast har Vålerenga som moderklubb, og har gått gradene i Oslo-klubben der han ogdså fikk kjenne på nivået på A-laget, før han tok turen over grensa i 2021/22-sesongen. For J20-laget til MoDo gjorde han sakene sine godt, og leverte 16 mål og 27 assist, totalt 43 poeng på 42 kamper. Han fikk også med seg 6 kamper for a-laget til MoDo i Allsvenskan.

I fjorreiste han videre til Oskarshamn, og hadde en god sesong for J20-laget der. 12 mål og 25 assist på 32 kamper ble fasit, før han dro hjem til Oslo før overgangsfristen i februar i år. Han avsluttet sesongen i Grüner, der han leverte 2 mål og 3 assist på 6 kamper i Fjordkraft-ligaen, og 5 mål og 4 assist på 6 kamper i kvaliken til årets Fjordkraft-liga. Det holdt dog ikke helt inn for Grüner-laget, og de må nå ta turen ned i 1. divisjon. Leo derimot vil fortsette karrieren på det høyeste nivået i Norge, og valget har falt på Sparta. Det er vi meget fornøyd med.

19-åringen var også godt delaktig for u20-landslaget i VM i desember som førte til opprykk til høyeste nivå. Han leverte 3 nydelige mål og 1 assist på de 5 VM-kampene.

Se Leo Halmrast sin eliteprospects’ profil her!

Nå ønsker Leo å videreutvikle seg i en klubb med god treningskultur, og ledere som kan lære han det han trenger for å heve nivået sitt enda mer.

Jeg er en allroundspiller, jeg er like glad i å gjøre mål som å ta grovarbeidet i defensiv sone og sette inn en defensiv takling, sier Leo om seg selv som spiller.

Jeg har hatt en god dialog med Sparta en stund, og de har vist stor interesse for meg. Jeg ser hvordan man blir håndtert som en juniorspiller med høye ambisjoner i Sparta. Jeg ønsker å gjøre det så godt jeg kan for Sparta nå, og ønsker å utvikle meg og bli bedre dag for dag. Bli raskere, sterkere, smartere og bli mer erfaren, avlsutter han før han entrer garderoben for første gang for å hilse på nye lagkamerater, trenere og utstyrs-prøving med Bauer!

Les mer om signeringen hos vår generalpartner Sarpsborg Arbeiderblad

Vi ønsker Leo velkommen til Sparta og Sarpsborg.

Det er en glede å kunne si at Leo Johansen Halmrast er #EnAvOss.

--

Leo Johansen Halmrast

Født: 06.05.2003

Posisjon: Center

Høyde: 184 cm

Vekt: 83 kg

Fatning: Left

Moderklubb: Vålerenga