• Hovedpartnere

    Partnere

Spartabloggen uke 17

«Evig Blå»

Slik starter ukens fredagsblogg. Ordene tilhører Lars Petter Andersen på SARPSBORG BILSENTER AS.

Men før vi går videre er det en enorm glede å fortelle at ukens Fredagsblogg er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no

Magasinet Næringsliv er ny fast partner av bloggen, og vi er fryktelig glade for at Per Kristian Aasen og hans VIKEN MEDIA er med på laget.

Næringslivsmagasinene produseres av samme redaksjon, noe som gjør samkjøring til et enkelt og lønnsomt alternativ for dem som ønsker å vise seg frem for til sammen 42.000 virksomheter rundt Oslofjorden.

Våre markedsføringskonsulenter hjelper bedrifter med å finne riktig løsning både over telefon og ved personlig oppmøte. Vi stortrives hos alle som driver næringsvirksomhet, og det er ingen krav eller forpliktelser knyttet til å ha oss på besøk.

Når en artikkel er bestilt, gjøres det avtale med journalist. Etter at journalisten har vært på besøk, blir ferdig artikkel oversendt for godkjenning av kunden. Vi trykker ingenting som ikke er godkjent.

Alle våre magasiner kan leses på papir, nett, mobil og via sosiale medier som Facebook og LinkedIn. Digitale utgaver finner du til venstre på denne siden, eller ved å peke på det magasinet du ønsker å lese i hovedmenyen her på www.naringsliv.no

VIKEN MEDIA er #EnAvOss


På Borgenhaugen, nærmere bestemt i Engsmyrveien 25, der finner vi Lars Petter Andersen og SARPSBORG BILSENTER AS.

SARPSBORG BILSENTER AS ER #EnAvOss

Vi brukte en dag på å bli enige. Men når «Larry» slo neven i bordet og sa «Jeg er evig blå» da var saken klar. SARPSBORG BILSENTER AS er klare for en ny sesong, og vi gleder oss til og se SARPSBORG BILSENTER AS på vantet i Tv-Sonen her i landets eldste ishall.

På SARPSBORG BILSENTER AS får du klassiske Peugeot, Alfa Romeo, den nye lekre EL-bilen Xpeng, Fiat og JEEP. I tillegg har SARPSBORG BILSENTER AS et MECA-verksted som står parat med den servicen som har gitt forretningen et fantastisk ry.

Vi takker for tillitten og vi gleder oss til videre samarbeid!


Byens herligste frisør finner vi i St. Maries gate 60. Nemlig Cornelius Monstad og hans FRISØREN EFTERFØLGERE. FRISØREN EFTERFØLGERE har økt samarbeidet betydelig, og vi enorm stolte og ydmyke at vi har partnere, som i en tid preget av usikkerhet klinker til for klubbene i byen!

Hos Cornelius blir du alltid 100% prosent strøken, selv om han måtte jobbe hardt med Spartas daglige leder, Henning Svendsen(på bildet) så ble dette som et Munch-maleri å regne.

På bilde nummer to kan vi se at Sparta-partneren Geir Andre Lie i NII3 er innom og blir sommerfin på håret. Herlig og se at vi bruker hverandre! B2B i praksis! Dere er #EnAvOss alle sammen.


Endelig er UKENS PARTNER tilbake etter påskedvalen.

Denne UKENS PARTNER er VERDI MEDIA AS.