• Hovedpartnere

    Partnere

Spartabloggen uke 23

Fredagen er her og vi nærmer oss St. Hans, og ny sesong. Her på kontoret er vi allerede langt inne i neste sesong!

Fredagsbloggen er gitt til deg av www.naringsliv.no

www.naringsliv.no er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

--

På Tunejordet har vi Stig Olav og hans solide TUNE BYGGSERVICE som selvfølgelig er med som gullpartner neste sesong også! Stig Olav trekker frem B2B-nettverket samt et helblått hjerte når vi lurer på hva som var tunga på vektskålen denne gangen.

«Vi kommer alltid til å støtte Sparta, i tykt og i tynt!»

Fantastisk Stig Olav! Vi gleder oss til og se dere i TUNE BYGGSERVICE på kamp snart!

TUNE BYGGSERVICE er #EnAvOss

--

Videre svingte vi en tur oppom Heine Høvik i STORM ELEKTRO SARPSBORG.

STORM ELEKTRO SARPSBORG er så klart #EnAvOss også neste sesong!

Hos STORM ELEKTRO SARPSBORG hjelper de deg med alt fra ny ladestasjon til el-bil til totalenteprise på bygg, via sikringsskap hjemme til, ja hva enn du måtte tenke deg!

Ta kontakt med STORM ELEKTRO SARPSBORG på tlf: 69136800 eller sjekk hjemmesiden: www.stormelektro.no/Sarpsborg for mer informasjon om hva Heine og hans 22 ansatte kan hjelpe deg med!

På Grålum finner vi bunnsolide RØRCOMPANIET.

RØRCOMPANIET har i en årrekke vært en meget viktig støttespiller her i Sparta Sarpsborg.

RØRCOMPANIET tilbyr alt innen rørleggertjenester og kan fortelle oss at: «Rørcompaniet AS er en totalleverandør av VVS-anlegg til det private og offentlige bygge- og eiendomsmarkedet. Vi regner Østfold, Vestfold , Akershus og Oslo som våre primærmarkeder, men påtar oss oppdrag over hele landet. Vi kan vise til en rekke prosjekter siden etableringen i 2006, og vi er stolte av å ha bidratt til gode VVS anlegg for en rekke bygg og forbedrede levevilkår for både menesker og materiell. Dette har gitt oss et godt renommé og fotfeste i markedet. Bedriften har i dag 43 ansatte med stor faglig tyngde og lang bransjeerfaring. Dette sammen med moderne verktøy, utstyr og metoder gir oss evner til å gjennomføre både  små, enkle så vel som store, kompliserte oppdrag.»

Sjekk ut www.rorcompaniet.no for mer informasjon!

--

Det er gøy å se at byens næringsliv stiller opp for klubben i Sarpsborgveien 10 selv når tidene er usikre. Vi er enormt takknemlige for mottagelsen der ute hos dere, vi har mye mer å fortelle om, så her er det bare å holde seg fast og følge med hver fredag framover!

God helg fra alle oss i Sarpsborgveien 10