Manglerud
MAN

Straffeseier i «garasjen»

Manglende uttelling kostet oss alle poengene, men bonuspoenget ble med hjem til Sarpsborg

Det var som å se kampen mot Ringerike i reprise, man pepret MS sin målvakt med skudd, men igjen så kostet manglede uttelling oss poeng. Gode straffer sikret bonuspoenget, og nå er det bare å spenne fast setebeltene for en spennende avslutning på sesongen hvor Storhamar er første motstander lørdag på Hamar.

Ineffektivitet

Tross stort spillerovertak og tre veldig store målsjanser klarte man ikke å overliste Adamsen i MS-buret. Det var dog vertene som startet best og fikk tidlig sjansen i overtall, men siden tok man mer og mer over. Niklas Roest x2 og Emil Lundberg hadde enorme muligheter, men marginene var ikke på Spartas side de første tjue. Man fikk også en mulighet i overtall, men det ble som ellers i perioden, bare nesten.

Kontret i senk, men viktig redusering

En merkelig periode hvor Sparta kjørte perioden fra start til mål, men vertene var farlige og dødelige effektive på kontringer. Begge målene til MS kommer rett etter at man brant en stor mulighet foran Adamsen. Det begynte å spre seg en litt frustrasjon i laget etter manglende uttelling tross gode muligheter, men helt på tampen kom reduseringen ved Vetle Salsten som fra skrå vinkel fikk lurt inn pucken, den var viktig! Slet med uttellingen, men solide straffer sikret bonuspoenget.

Det så lyst ut når Niklas Roest satte inn utligningen, men tross store muligheter så klarte man ikke å sette den avgjørende scoringen før full tid. Med litt uflyt kunne man også tapt da hjemmelaget var giftige på kontringer kampen igjennom. Kampen ble avgjort på straffer der solide straffer fra Sebastian Selin, Emil Lundberg og Kristian Jakobsson sikret bonuspoenget, men det føltes som ett poeng tapt denne kvelden!

Kampfakta:

• MS – Sparta 2-3 PS(0-0,2-1,0-1,0-0,0-1)
  • Ca. 200 tilskuere i Manglerud Ishall
  • 23.16, 1-0 Christoffer Larssen Berger (Emil Frøshaug, Theodor Steen Guldbrandsen)
  • 27.33, 2-0 Steffen Thoresen (Emil Bejmo)
  • 39.12, 2-1 Vetle Salsten (Parker Bowles, Jesper Martinsen Lilleberg)
  • 44.19, 2-2 Niklas Roest (Magnus Nilsen, Kristian Jakobsson)