• Hovedpartnere

    Partnere

Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
I dag 26 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Tirsdag Tir 2 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Søndag Søn 7 Mars Mar
Tirsdag Tir 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar
Tirsdag Tir 23 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Søndag Søn 28 Mars Mar
Tirsdag Tir 30 Mars Mar

Spartabloggen uke 7

Det er fredag, vi slipper endelig inn i egen hall for å trene, men seriespillet blir utsatt i enda en periode fremover.

Det var et nytt slag i trynet da regjeringen hadde sin pressekonferanse kl. 14.00 der de bestemte seg for å utsette oppstarten av toppidretten. Vi er skuffet alle sammen, da vi endelig håpet at NÅ skulle vi i gang igjen.

På kontoret er det som vanlig pølsefredag for alle i kohorten, Henning jobber med sitt, Tina lager forslag til gutta som hele tiden er på med nye ideer til partnere, og Kristian Norvik har lagd en ny video til denne UKAS PARTNER!

BS Reklame er ukas partner i uke 7! BS Reklame AS er et profileringshus som driver med såkalt storformatproduksjon innen skilt- og dekorbransjen, og du kan lese mer om BS Reklame HER!

--

På Årvollskogen i Moss, der finner vi RASJONELL VVS.

RASJONELL VVS er #EnAvOss også neste sesong!

Ole Martin og Cato kom inn på #EnAvOss-veggen i fjor, men allerede nå har guttæne bestemt seg for at det skal økes! Det skal økes opp til bronsepartner, å vi skal på LED-Skjermene i katedralen på Brevik!

Men er det bare tradisjonelle rørleggertjenester dere tilbyr, spurte vi.

Å neiiiidaaa: Vi påtar oss det meste innen rørleggerfaget, og spesialiserer oss på disse rørleggertjenestene:

-Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabilitering av eldre bygg.

-Nybygging og rehabilitering av sanitæranlegg. Rørleggertjenester i forbindelse med nybygg eller modernisering av hus, hytter, industribygg og andre næringsbygg.

-Montering og service på varmepumper. Oppussing og modernisering eller helrenovering av badet. Fra mindre utskiftninger av f. eks toalett eller dusjløsning, til helrenovering av baderom, vaskerom og andre våtrom.

Så da er det bare å ta kontakt med Ole Martin eller Cato på henholdsvis 97885471/91737250 Eller på e-postadressen: [email protected] når du har et prosjekt som krever perfeksjon og finesse! RASJONELL VVS! #EnAvOss

--

I vakre Trøsken finner vi NORDLI SPORT og den alltid blide Magne Nordli. Vi stakk oppom Magne med en signert drakt og ville høre om Blå-Swix og felle-ski var på plass.

Magne kunne fortelle om leveranser til Ski-VM i Oberstdorf og at vi i Sarpsborg måtte følge ekstra nøye med på Malaysias bidrag i årets VM, han går nemlig på ski ifra Trøsken! NORDLI SPORT ER #EnAvOss

--

Vi ønsker dere alle en god helg, hilsen oss på Spartakontoret.