SpartaBloggen uke 37
Publisert: 2023-09-15
Dagen før dagen!

En god ting kan aldri gjentas for ofte: Det er dagen før dagen, og i Sparta Amfi er det litt som stemningen på lille julaften; Glede, spenning og litt stress, som det alltid er den siste uka før det sparkes i gang med seriespillet! Guttæne trener, spiser og restituerer godt. De skal være 100% klar til pucken droppes 16:00 i morgen.

Trenerteamet gjør siste finpuss på formen til laget. Det analyseres, motiveres og forberedes godt her og. SpartaKontoret klargjør Sparta Amfi, FosbyBrakka, SpartaShoppen, SpartaPuben, billettluka og alt annet som må være på plass før vi kan ta dere imot i morgen.

LES DENNE ARTIKKELEN FOR Å GJØRE DEG KLAR TIL SERIESTART DU OGSÅ!

VELKOMMEN TIL AMFI'N!

--

Men vi har holdt på litt med salg og denne uka!

For eksempel så er det en glede å fortelle dere at PIAB er #EnAvOss! Det samme er POLYGON og ikke minst NICOLAYSEN ANLEGG OG TRANSPORT!

Dere! Vi har et kanontilbud fra vår samarbeidspartner DAIKIN VARMEPUMPER! Trykk her for å sjekke ut tilbudet: https://daikin.no/vinn-varmepumpe/

--

Langs den vestsvenske kysten, finner vi en perle av de sjeldne!

Vakkert, langs vannkanten finner vi TANUMSTRAND SPA & RESORT!

Marit og hennes fantastiske medarbeidere er med på reisen videre og er dermed #EnAvOss også kommende sesong!

Vi gleder oss til neste gang vi får komme på besøk til dere! TANUMSTRAND SPA & RESORT ER #EnAvOss!

--

ØYABAKER`N SKOGLUND ER #EnAvOss

Fredrik og hans ØYABAKEREN SKOGLUND er klare for sin aller første sesong i Sparta Amfi.

Pølsebrøda i Sparta Amfi de to neste sesongene er dermed lokale og kortreise. Fredrik klinker også til med boller til alle barna, hver eneste lørdag framover på Skøyte- og Hockeyskolen!

Dette er en avtale som vi setter høyt: Denne avtalen bidrar til at Jonas i breddeavdelingen får brukt midlene på andre ting, som at flere barn får spille ishockey til bedre priser enn i dag!

ØYABAKEREN SKOGLUND tar sitt samfunnsansvar på alvor, og sammen sørger vi for at flere barn får muligheten til å utøve verdens kuleste idrett, nemlig ishockey!

ØYABAKEREN SKOGLUND ER #EnAvOss!

Og du? Følg med i appen og på facebook, det ryktes at det kan komme noen helt fantastiske tilbud til oss blå i butikkene på Hafslundsøy og på Iseveien Senter!

--

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

www.viptrafikkskole.no ER SPARTAS FASTE PARTNER INNEN ALT AV SERTIFIKATER. HEIA SPARTA!

BORG COMIT, BYENS SMARTESTE BUTIKK ER STOLT PARTNER AV FREDAGSBLOGGEN!

Tina Scott
GENERALPARTNERE
PLATINAPARTNERE