• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Tirsdag Tir 15 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lørdag Lør 26 November Nov
Torsdag Tor 1 Desember Des
Lørdag Lør 3 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Søndag Søn 11 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb

Spartabloggen uke 43

FRIDAY FRIDAY!

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

BILBUTIKK1 SARPSBORG ER STOLT PARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG!

www.viptrafikkskole.no ER SPARTAS FASTE PARTNER INNEN ALT AV SERTIFIKATER. HEIA SPARTA!

Byens mest CANDY butikk, BOOMERANG SARPSBORG, i hjertet av gågata er stolt partner av byens mest CANDY blogg!

BORG COMIT, BYENS SMARTESTE BUTIKK ER STOLT PARTNER AV FREDAGSBLOGGEN!

--

Etter en uke med kanonresultater både på og av isen så er det en glad gjeng i Sarpsborgveien 10, som nå har satt til livs hele pølsekjelen, ledd litt av Bono (hunden til Sjur) og lagt slagplanen for alt som kommer nå framover.

Tirsdag sto Storhamar på andre siden av rødlinja. 3 perioder senere sto guttæne igjen med alle tre pinnene i kveldens pott.

Vi var spente når Sjur Robert, Sten Gunnar, Joni, Raymond, Pål og Jan tok med guttæne til Nye Jordal Amfi. 2.5 minutt ut i kampen var all tvil borte: Sparta kriga inn tre nye poeng! Blue Warriors Supporterklubb var i ekstase! For en kamp! Vi spiller med hjertet utenpå drakta, og vi kan ikke annet enn å glise fra øre til øre. Herlig start på uka!

MEN UKA ÆRNTE OVER!

I morgen kommer Frisk/Asker på besøk til katedralen på Brevik. Vi kan bite oss skikkelig fast i toppen, og være med heeeeelt der oppe. Det er bare å spille Sparta-hockey guttær!

--

Som dere kanskje har lagt merke til, så har vi pyntet opp apeberget! Alvim-legende, født midt i Sparta-land, Are Buraas har vært på ferde! Apeberget er klart for Blue warriors og hvem vet, plutselig er Are tilbake med nye spravader her i Amfi'n!

-- VIP TRAFIKKSKOLE AS har investert i Mopedbil, så nå kan du også ta mopedbil-lappen her hjemme i Sarpsborg! Kontakt Bernt på : 932 32 217

-- SKOUSEN-SKUDDET er en greie vi har hatt i Sparta Amfi denne sesongen, og vi var litt pessimistiske da vår egen Magnus Nilsen holdt på å få hele opplegget kansellert fra høyeste hold i forbundet. Men etter litt fiksing og triksing, og en hyggelig mail til rette vedkommende kunne vi fortsette en av årets snakkiser i amfi'n, og ENDELIG var det en deltaker som klinka skiva rett i kassa!! Marcos Ferreira ble sesongens første vinner. Et kanonskudd selveste Wayne Gretzky hadde misunt han, fant veien rett inn i maskinen, og Skousen er en vaskemaskin fattigere. Vi gratulerer!

--

SKOGRO BARNEHAGE hadde i forbindelse med FN-Dagen den 24 oktober, valgt seg ut Spartas #EnAvOss-fond å donere penger til. Og for en innsats av alle barna!

12.220 kroner går til TimeOut-prosjektet i regi av Sparta. Vi er så glade for at dere er #EnAvOss

En gratulasjon til publikumsfavoritten vår HÅVARD SALSTEN er også på sin plass i denne bloggen! Unggutten har klart å sikre seg en plass i Tobias Johanssons første landslagstropp. Vi gratulerer Håvard, som har tatt mange steg i sin tid i Sparta, noe vi nyter godt av om dagen! Hardt arbeid over tid viser seg å fungere gang på gang. Vi gleder oss til å se nok en Spartaspiller i landslagsdrakta!

--

HEY! Har du forresten fått med deg at vi nå er på TIKTOK!? Gå inn og følg oss! @spartasarpsborg heter vi der også.

En siste ting: I morgen åpner Spartapuben 14:30, og selveste Læffenbænd DUO kommer for å spille dere i form til pucken droppes 16:00 - møt opp, få deg noe godt i glasset, en pizzabit eller to og nyt steminga! SpartaShoppen får nye artikler nesten daglig, og nå er den stappfull av alt til både menn, damer, barn, og alle der i mellom!

Vi ses i Amfi'n i morgen - Bli med å fylle hallen! Frisk Asker supporterne kommer med buss, og vi skal vise de hvor tøft det er å komme til Brevik på en lørdag! 3 poeng skal bli igjen i sarpsborg, og det kan DU hjelpe oss med!!

HEIA SPARTA!!