• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Tar to nye sesonger i Sparta

Årets keeper blir i Sparta. Nå har han signert en 2-årskontrakt med klubben!

Knappe 2 uker før Bence Bálizs skal ut i et viktig VM for Ungarn, der han kan være med å ta laget tilbake til øverste divisjon, har Årets keeper i EHL tatt et valg: Han blir i Sparta i 2 sesonger til!

--

Navn: Bence Bálizs

Født: 30.05.1990, Székesfehérvár, HUN

Posisjon: Keeper

Fatning: Left

Høyde: 193 cm

Vekt: 95 kg

Kontrakt: 2025/26

--

Jonas Holøs har signert Bence Bálizs for to nye sesonger. Det er veldig gledelig at Bence blir med videre. Gjennom sesongen stabiliserte han seg på et svært høyt nivå, og var en viktig brikke i årets lag, og ofte en direkte grunn til 3 poeng! Det er ingen tvil om at Bence er en svært habil keeper, som tar nivået i EHL godt.

I årets sesong sto Bence 43 av 45 kamper i serien der han endte med 91,9 i redningsprosent, samt alle 5 sluttspillskampene, der han leverte stabile 92,3 i redningsprosent.

Se profilen til Bence Bálizs på Eliteprospects HER!

Balizs er en stor, men rask keeper, med god spilleforståelse og rekkevidde. Han er hardtarbeidende og seriøs og ønsker alltid å bli bedre. Både som enkeltspiller, men også som lag. Han er en fantastisk ressurs i gruppa, både på og av isen.

At Balizs nå velger å signere en kontrakt som binder han til Sparta de to neste sesongene vil gi både han og klubben en ro og trygghet, med gode muligheter for å videreutvikle seg. Vi er sikre på at Bence kan ta ytterligere steg, og fortsette den gode jobben bakerst på banen, som videre gir utespillerne trygghet og ro til å spille sitt spill framover.

Les mer om denne signeringen hos vår Generalpartner Sarpsborg Arbeiderblad

At Bence Balizs ønsker å fortsette sin karriere i Sparta er vi godt fornøyd med. Det viser at Sparta også er en god utviklingsarena for keepere. Nå ønsker vi han lykke til i VM som starter 28. april, og gleder oss til å se han i Sparta Amfi også neste sesong!

Bence Bálizs er #EnAvOss