• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 22

En litt kortere, men utrolig effektiv uke!

Fredagen har sust unna, på lik linje som resten av dagene denne uka, men på tross av helligdag på mandag har det ikke vært noen uke der noen har ligget på latsiden.

Det har vært møter i ett sett, og vi kan avsløre at markedsavdelingen har både en ny generalpartner som snart er klar til å presenteres, en avtale merket diamantpartner som skal ut i lyset, og flere andre spennende samarbeidspartnere som er på plass i Spartas partnernettverk også neste år.

Henning har også hatt et fryktelig spennende møte med Petter Witnes, Jonas Larsen og Therese Thorbjørnsen om vår felles drøm: Arena Sarpsborg. Her er det mye vi gleder oss til å dele med dere fremover.

I tillegg gikk reservasjonsfristen på sesongkort ut denne uka, og mange har med noen tastetrykk kjøpt seg sesongkort også neste sesong i appen, eller kommet innom og fått kjøpt sesongkort på SpartaKontoret. Det gleder oss å se at så mange av dere som hadde fast plass i amfi'n i fjor, også skal ha det neste år. I tillegg til alle dere helt nye sesongkortinnehaverne som endelig har fått dere sesongkort. Tusen takk for at dere er #EnAvOss!

Dersom du lurer på hvordan det går på sport kan du følge sommertreningen på vår instagram-konto. Her oppdaterer fystrener Arttu flittg hva Guttæne gjør for å forberede seg til isen atter igjen ligger i katedralen på Brevik.

STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan selv velge hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende inntil 7 % av din spillinnsats, og vi håper du velger IL Sparta Ishockey Elite. Pengene blir delt mellom Elite og ungdomsavdelingen. På den måten kan vi sikre at vi har både elite- og breddeishockey i Sarpsborg!

Velg Sparta som din grasrotmottaker her!

Nå som det er varmt i været, solen titter fram og det er masse hyggelig som skjer i byen på kveldstid er det viktig for oss at dere alle kommer dere trygt hjem fra sommerens festligheter.

HUSK! til og fra sommerens festligheter og alt det gøyale, da bruker vi Taxisentralen 02600

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

BILBUTIKK1 SARPSBORG ER STOLT PARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG!

www.viptrafikkskole.no ER SPARTAS FASTE PARTNER INNEN ALT AV SERTIFIKATER. HEIA SPARTA!

BORG COMIT, BYENS SMARTESTE BUTIKK ER STOLT PARTNER AV FREDAGSBLOGGEN!

--

Vi ønsker dere alle en fin sommerhelg i nydelige Sarpsborg!